Shadow

Swingende zomerzon in Malta Isle of MTV

Van 19 tot en met 24 juli 2022 staat Malta geheel in het teken van dansen en feesten met de Malta Music Week en de spectaculaire afsluiter: The Isle of MTV.

malta

Op 19 juli is het weer zover: het grootste gratis zomerfestival van Europa op Malta! Na een onderbreking van twee jaar keren artiesten én fans terug naar het iconische Il-Fosos-plein voor een spectaculair popconcert. Naast Marshmello en French Montana zijn nu ook bbno$ ( spreek uit als “baby no money”), Mae Muller en Shaun Farrugia toegevoegd aan de line-up.

Naast de grote namen zijn er ook speciale gastoptredens van lokale acts, waaronder Aidan, Enjya, Gaia Cauchi en Maxine Pace, plus dj-sets met Debrii, D-Rey, Koroma, Miggy, Supre, Zrinz, Daniel, Ylenia & Jamie van 89.7 Bay, en Nate, JD Patrick & Frank van Vibe FM.

Het Isle of MTV Malta-festival wordt in meer dan 170 landen op MTV uitgezonden op tv, digitaal en op social media. Daarmee kunnen miljoenen muziekfans van over de hele wereld meegenieten van dit bijzondere festival op het prachtige zonnige Malta.

Malta Music Week – 19 t/m 24 juli

Het festival wordt gevolgd door de Isle of MTV Malta Music Week, een reeks clubavonden en feesten op de populairste locaties van het eiland.

Leuke uitjes en attracties op deze bestemming:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!