Shadow

Stichting Promotie Waterland organiseert Waterlandse Brocantemarkt

Monnickendam FeestNa het succes van de voorgaande jaren, organiseert Stichting Promotie Waterland (SPW) voor de derde maal op eigen initiatief een Waterlandse Brocantemarkt. Deze derde editie van de Brocantemarkt wordt op zaterdag 5 april van 11.00 tot 16.00 uur gehouden in de Grote Kerk in Monnickendam. Er is nog een beperkt aantal kramen beschikbaar.
In 2012 is Stichting Promotie Waterland begonnen met het initiëren van diverse markten met een toegevoegde waarde voor Waterland, waaronder de Brocantemarkt. De markt kende vorig jaar al een sterke deelnemersgroei en voor 2014 belooft de markt nog meer aanbod en een divers assortiment voor de bezoeker. Wederom is als locatie gekozen voor de Grote Kerk aan
De Zarken 2 in Monnickendam. Deze locatie biedt voldoende ruimte voor het groot aantal kramen dat zich voor deze editie heeft aangemeld. Daarnaast is de locatie overdekt, goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers van buitenaf. Tijdens de markt is er ook een horecapleintje waar u terecht kunt voor fris, koffie/thee en wat lekkers.

Waterlandse Brocante

De Brocantemarkt, die op 5 april van 11.00 – 16.00 uur plaatsvindt is gratis toegankelijk voor bezoekers. Bezoekers ontvangen bovendien ook gratis een [email protected] (zolang de voorraad strekt), om thuis nog meer wooninspiratie op te doen voor het komende seizoen. Op de markt treft u brocante van diverse ondernemers. U kunt er terecht voor o.a. meubelen, woonaccessoires en –decoraties in brocantestijl. Er is nog een beperkt aantal kramen beschikbaar voor verkopers van brocante. Voor interesse en meer informatie kan men mailen naar brocantemarkt@onswaterland.nl.

Parkeren

Wie met de auto een bezoek wil brengen aan de Brocantemarkt kan het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Grote Kerk (Bolwerk), op het nieuwe parkeerterrein aan de Loswal (Nieuwpoortslaan) of bij Swaensborch (Pierebaan, max. 5 minuten lopen).

Stichting Promotie Waterland

Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. Het Informatiepunt is in de wintermaanden geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf 31 maart weer 7 dagen per week geopend van 10.00 – 17.00 uur.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!