Lentewandelweek in het Sauerland

Geplaatst door Redactie op 25 februari 2014 om 11:52 in de categorie Beurzen en evenementen

Het wandelen in groepsverband, het ontdekken van natuur en cultuur, evenals het uitwisselen van meningen met gelijkgestemden met een gelijktijdige gezondheidskick leidt niet alleen tot een meerwaarde. Het biedt de deelnemers ook een grote dosis plezier. De gemeenschappelijke wandelweek van de Sauerlandse wandelhotels is wat dat betreft precies waarnaar velen op zoek zijn.

wandelen in het Sauerland

©Schmallenberger Sauerland/Klaus-Peter Kappest

De wandelhotels in het “Land van de 1.000 bergen”, op slechts drie auto-uren van Utrecht, verzorgen van 23 tot 30 april zes fascinerende wandeltochten door de ontluikende natuur in de regio’s Schmallenberg/Lennestadt, Winterberg/Hallenberg of Meschede/Eslohe/Sundern. Op de woensdag na Pasen begint het wandelfestijn.
Dagelijks staat een door de gastbedrijven geleide wandeling met een lengte van ca. 12 tot 20 km op het programma. Het logies in een wandelhotel naar keuze moet afzonderlijk worden geboekt. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om voor deze populaire en gezellige lentewandelweek een zogeheten “Rondom-Zorgeloos-pakket” te boeken.

Lees ook: Vier ideale streken om het voorjaar echt te ontdekken.

Sharing is caring!

Comments are closed.