Shadow

School voor reisreporters stuurt vier vloggers naar Zuid-Afrika

Getaway Academy Zuid-AfrikaDe Getaway Academy, de eerste school voor reisreporters, lanceert de Masterclass Advanced Travel Video en stuurt de vier beste deelnemers direct op reis naar Zuid-Afrika om te vloggen.

In april 2014 is Getaway Travel – dé online publisher van verschillende reismagazines, waaronder Zuid-Afrika.nl en Amerika.nl – gestart met de eerste school voor reisreporters: de Getaway Academy. Op de academy worden aanstormende talenten kosteloos getraind met workshops door vooraanstaand reisbloggers en -fotografen voordat zij vertrekken naar verre, exotische oorden. Eenmaal op reis schrijven de kersverse reisreporters teksten en reviews voor hun eigen blogs en de online reismagazines van Getaway.

Nu lanceert de Getaway Academy in samenwerking met FOX Verre Reizen en Tourism South Africa op ludieke wijze hun nieuwste workshop: de Masterclass Advanced Travel Video. Kandidaten kunnen zich opgeven voor de workshop door voor 16 oktober een video in te sturen op www.filmjezelfnaarzuidafrika.nl. De makers van de tien beste video’s worden uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop, die wordt gegeven door docenten met meer dan tien jaar ervaring in de foto- en videoproductie voor klanten zoals Heineken, Dance Valley en PostNL.

Masterclass Advanced Travel Video

workshop Getaway AcademyTijdens de Masterclass Advanced Travel Video leren de aanstaande reisreporters een professioneel videoreport in elkaar te draaien. Na de workshop krijgen de reporters één week de tijd om een gave video te maken van ongeveer anderhalve minuut. Een deskundige jury zal hieruit vier winnaars kiezen die mogen afreizen naar Zuid-Afrika met FOX Verre Reizen om de pas geleerde skills in praktijk te brengen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!