Shadow

Sarah Brightman benoemd tot doopvrouwe Seabourn Encore

brightmanZangeres Sarah Brightman, de meest succesvolle soprano ter wereld, is doopvrouwe van het nieuwste schip van Seabourn, het intieme, all-suite Seabourn Encore. Brightman zal het schip dopen in de haven van Singapore op 7 januari 2017 tijdens een bijzondere ceremonie en groot feest met de gasten en bemanning van de allereerste cruise van Seabourn Encore, een 10-daagse reis met bestemming Indonesië. “Sarah Brightman verpersoonlijkt de stijl en elegantie, het talent en de innovatie, de speelsheid en warmte die de unieke sfeer creëren aan boord van elk Seabournschip,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “We zijn zo dankbaar dat zij Seabourn Encore officieel zal dopen.”

Brightman startte haar carrière bij de Britse dansgroep Hot Gossip eind jaren ‘70. In 1981 maakte ze haar debuut in de musical Cats op het Londense West End. Daarna schitterde ze in verschillende West End- en Broadway-musicals, zoals in de rol van Christine Daaé in The Phantom of the Opera. Brightman vervolgde haar muzikale loopbaan als een veelzijdige klassieke artieste, die wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. Haar duet in 1996 met de Italiaanse tenor Andrea Bocelli ‘Time to Say Goodbye’ werd een internationale sensatie en een van de best verkochte singles ooit. Ze is de eerste artieste die tweemaal gevraagd werd om het themalied op de Olympische Spelen te vertolken: een eerste keer in 1992 op de Olympische Spelen in Barcelona, waar ze ‘Amigos Para Siempre’ zong met de Spaanse tenor José Carreras; en een tweede keer in 2008 op de Olympische Spelen in Beijing, waar ze ‘You and Me’ bracht met de Chinese zanger Liu Huan. In 2012 kreeg Brightman de UNESCO-titel ‘Artiest voor Vrede’ als erkenning voor “haar inzet voor humanitaire en goede doelen”.

Boek een reis met Seabourn

Seabourn Encore is het vierde van vijf luxeschepen, die de Seabournvloot uiteindelijk zal tellen. Het volgende, Seabourn Ovation, wordt in de lente van 2018 in gebruik genomen. Seabourn Encore is door topdesigner Adam D. Tihany ontworpen in een nieuwe ultra-luxestijl met moderne design interieurelementen.

Meer cruisenieuws en handige cruistetips op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!