Shadow

Royal Caribbean’s verbouwde Mariner of the Seas mikt op cruisende millennials

De Mariner of the Seas van Royal Caribbean is op 21 juni 2018 aangekomen in haar nieuwe thuishaven, Miami, Florida. Het schip heeft bij de renovatie een aantal vernieuwingen ondergaan, waarmee de cruisemaatschappij meer millennials hoopt te bereiken.

Flow Rider en The Perfect Storm-waterglijbanen op de Mariner of the Seas © Royal Caribbean International
Flow Rider en The Perfect Storm-waterglijbanen op de Mariner of the Seas © Royal Caribbean International

Op de vernieuwde Mariner of the Seas is veel nadruk gelegd op entertainment. Zo kunnen passagiers los gaan op de Sky Pad: een bungee trampoline die de zwaartekracht tart met virtual reality elementen als kers op de taart. Ook zijn er twee waterglijbanen van drie verdiepingen aangebracht: de Cyclone en de Typhoon die samen bekend staan als The Perfect Storm. Ook is het schip uitgerust met een lasergame, een escape room en de surfsimulator Flow Rider.

Verder zijn ook de horeca-concepten aangepast. Zo heeft de Mariner of the Seas een rustige Polynesische bar voor cocktails en en Tiki Thee (the Bamboo Room), maar ook een Playmakers Sports Bar & Arcade. Hier vinden sportliefhebbers meer dan 25 tv schermen, zodat ze geen wedstrijd hoeven te missen. Verder kun je eten in Jami’s Italian (Italiaanse maaltijden volgens recept van Jamie Oliver) of in de Izumi Hibachi and Sushi. Dit restaurant is geïnspireerd op de Aziatische keuken met hibachi, sushi en sashimi.

Korte vijfdaagse cruises met de Mariner of the Seas

Verder hoopt Ryal Caribbean International jonge cruisers te bereiken door van maandag tot vrijdag korte vijfdaagse cruises aan te bieden naast de vierdaagse weekendcruises. Die cruises gaan vanuit Miami naar de Bahama’s. “Veel millennials willen vaker en korter op vakantie waarbij ze op zoek zijn naar zoveel mogelijk sensatie en avontuur. Wij hebben dat beantwoord door een investering van USD 120 miljoen en korte cruises vanuit Miami naar de Bahama’s”, aldus Michael Bayley, President en CEO van Royal Caribbean International. Boek ook een cruise bij Royal Caribbean. Kijk voor aanbiedingen bij onder meer Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Begin mei 2019 zal Mariner of the Seas het nieuwe Perfect Day at CocoCay aandoen, de eerste bestemming en de recentelijk aangekondigde privé eilanden collectie van de rederij.

Door alle toevoegingen is het schip bijna duizend ton zwaarder geworden. Daarom is ook de hele structuur van het schip aangepast.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *