Shadow

Romantiek in Keukenhof 13 mei en 14 mei

Sprookjesachtige figuren in negentiende-eeuwse klederdracht.. Klassieke orkesten, ensembles en dansgroepen die tussen de bloemenpracht optredens verzorgen. Een sopraan ontvouwt zich in haar Flower Dress tot een gracieuze, weelderige bloem. In Keukenhof wanen bezoekers zich tijdens Romantiek in Keukenhof, op 13 en 14 mei, in de negentiende eeuw.

Verspreid over het weekend verrast Keukenhof bezoekers met uiteenlopende klassieke bezienswaardigheden en activiteiten. Zo spelen professionele musici van Nederlands topniveau, live muziek op verschillende locatie in het park.
Ivo Janssen speelt ‘Goldbergvariaties’ op de piano, het beroemde stuk ‘West Side Story’ wordt vertolkt door Dominic Seldis op contrabas en Celia García-García op piano en een combinatie van theremin en harp leveren een heel bijzonder optreden op van Thorwald Jørgensen en Renske de Leuw.

Dutch Design

Meer romantiek vinden bezoekers in een act ‘Sneeuwkoningin’ van Nicole en het Alchemy Ensemble. Een lyrisch sprookjesverhaal waarin verschillende kunstdisciplines en contrasterende thema’s elkaar ontmoeten. In een intieme setting wordt je in het verhaal van de Sneeuwkoningin meegenomen in thema’s zoals liefde, verlangen, plicht en passie. De jurken zijn Dutch Design en sluiten dus naadloos aan bij het thema van Keukenhof van dit jaar. Leuk voor een weekendje weg!

De sierlijke Flower Dress, de betoverende act en klassieke muziek tussen de fleurige bloemenperken in Keukenhof. Wandelen langs de bloemen in Keukenhof die volop in bloei staan en dan opeens verrast worden door een strijkje, een sopraan of een pianist. Het is een speciaal cadeautje van Keukenhof, in de vorm van het evenement Romantiek in Keukenhof. Boek nu je hotel en geniet van de romantiek.

Sharing is caring!