Shadow

Romantiek in Bloemen op Keukenhof

Thema van de 69e Keukenhof 2018 is Romantiek in Bloemen. In het park bloeien veel vroegbloeiers en het Willem-Alexander paviljoen toont nu al meer dan 500 soorten bloeiende tulpen. Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, en andere bolbloemen. Win toegangskaarten voor dit fleurige park.

Romantiek in Keukenhof©Keukenhof

Romantiek in bloemen

Het Keukenhofthema voor 2018 is “Romantiek in Bloemen”. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het historisch lentepark is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In het romantische bloemenmozaïek zijn 50.000 bollen in twee lagen geplant. Daarnaast zijn de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van Romantiek. Ook is een van de inspiratietuinen aan het thema gewijd en wordt er met mode invulling gegeven aan de orchideeën- en anthuriumtentoonstelling in het Beatrix Paviljoen.

 

Openingsprogramma Keukenhof

Het openingsprogramma stond geheel in teken van de Romantiek met een optreden van Romeo & Julia. Paul Rem, kunsthistoricus en conservator van Paleis ’t Loo nam de genodigden mee in de tijd van de Romantiek. Met het voordragen van een speciaal voor Keukenhof geschreven lentegedicht heeft Ester Naomi Perquin, Dichter des Vaderlands, het park geopend.

Keukenhof is vanaf donderdag 22 maart voor het publiek geopend. Bij de sluiting op 13 mei 2018, hebben meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling bezocht.

Adres: Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse. Voor openingstijden en meer informatie: kijk op keukenhof.nl

Win entreekaarten

 Win kaarten voor Keukenhof! Wat moet je doen?

1. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Reisprofs

2. Like onze Facebookpagina

3. Stuur een mail met je naam en adres naar redactie@reisprofs.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!