Relaxed terugkomen na je vakantie doe je zo

Geplaatst door Redactie op 9 september 2019 om 10:04 in de categorie Algemeen nieuws

Het maakt niet uit of je vier maanden hebt rondgereisd door Zuid-Amerika of dat je heerlijke vakantie op de camping in Italië er net op zit, thuiskomen blijft altijd een dingetje. De één zal er meer moeite mee hebben dan de ander, maar het vakantiegevoel is vaak al weg zodra je door de voordeur loopt. Maar hoe behoud je dat relaxte gevoel van je vakantie? Met deze drie tips lukt dat!

© Veneta.comGa voorbereid op reis

Hoe heerlijk het ook is om je koffers te pakken en het vliegtuig in te stappen, er is wat meer voorbereiding nodig om ook relaxed thuis te kunnen komen. Breng de week voor je vertrek door met het schoonmaken van je huis en zorg dat alles op orde is. Het is wellicht niet het leukste om te doen, maar zo heb je je vakantie nóg meer verdiend. Daarnaast is het natuurlijk een stuk minder erg om thuis te komen in een schoon en opgeruimd huis.

Houd het relaxte vakantieritme aan

Uiteindelijk zal er weer gewerkt moeten worden, maar daar denken we nog eventjes niet aan! Probeer zoveel mogelijk het relaxte ritme aan te houden. Plan dus een paar extra dagen vrij, zodat je rustig kunt acclimatiseren. Nu heb je de tijd om een paar wasjes te draaien, want ja, dat hoort er helaas wel bij. Bestel je boodschappen online of laat een pizza thuisbezorgen; op koken zit je tenslotte niet te wachten!

Blijf nog even onder de radar

Misschien wel de lastigste tip, maar wel een belangrijke. Blijf na thuiskomst nog even onder de radar. Het is heel verleidelijk om gelijk al je vrienden en familie op te zoeken om al je avonturen te vertellen, maar hierdoor kom je al snel weer in je oude ritme terecht. Plof daarom op de bank, kantel de lamellen van je houten jaloezieen naar beneden en zet je favoriete Netflix-serie aan. Na een lange vakantie heb je weer genoeg nieuwe afleveringen klaarstaan van La Casa de Papel, dus sluit die gordijnen en druk op ‘play’!

Hoe zorg jij ervoor dat je relaxed blijft na de vakantie?

Sharing is caring!

Comments are closed.