Shadow

Reiswerk/NHTV masterclass ‘Destination:Future!’ krijgt vervolg

Reiswerk masterclass VakantiebeursHet succes van de Reiswerk/NHTV Masterclass ‘Destination:Future!’ tijdens de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs heeft de organisatoren doen besluiten volgend jaar weer een masterclass te organiseren op de vakdag.Reiswerk en NHTV voerden na afloop een evaluatie uit. De deelnemers van de evaluatie beoordeelden de masterclass met een gemiddeld rapportcijfer 8,8. Gastspreker Steven van Belleghem werd door bijna 95% van de ondervraagden beloond met rapportcijfer 9 of 10.

“De jaarlijkse Reiswerk NHTV masterclass op de Vakdag begint inmiddels echt een begrip te worden. Ook dit jaar konden we weer rekenen op een volle zaal met 400 reisprofessionals. We hebben daarom besloten om ook volgend jaar de traditie door te zetten en op zoek te gaan naar de beste spreker van 2014/2015. Suggesties kunnen worden doorgegeven via de Kennisbank op reiswerk.nl,” vertelt Shannon Yska, community manager bij Reiswerk.

Reiswerk is het samenwerkingsverband van branchevereniging ANVR en de vakbonden FNV bondgenoten, CNV dienstenbond en De Unie en houdt zich onder meer bezig met arbeidsmarktontwikkeling en projecten op het gebied van opleiding.

Blogs masterclass

Geïnteresseerden kunnen de hoogtepunten van de masterclass nalezen in de blogs van aanwezige reisprofessionals. De schrijver van de beste blog over de masterclass wordt begin februari beloond met een leuke prijs. Geïnspireerde reisprofessionals kunnen nog tot 31 januari hun blog over het onderwerp plaatsen als zij willen meedingen naar de prijs.

Het succes van de Reiswerk/NHTV Masterclass ‘Destination:Future!’ tijdens de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs heeft de organisatoren doen besluiten volgend jaar weer een masterclass te organiseren op de vakdag.

Reiswerk en NHTV voerden na afloop een evaluatie uit. De deelnemers van de evaluatie beoordeelden de masterclass met een gemiddeld rapportcijfer 8,8. Gastspreker Steven van Belleghem werd door bijna 95% van de ondervraagden beloond met rapportcijfer 9 of 10.

“De jaarlijkse Reiswerk NHTV masterclass op de Vakdag begint inmiddels echt een begrip te worden. Ook dit jaar konden we weer rekenen op een volle zaal met 400 reisprofessionals. We hebben daarom besloten om ook volgend jaar de traditie door te zetten en op zoek te gaan naar de beste spreker van 2014/2015. Suggesties kunnen worden doorgegeven via de Kennisbank op reiswerk.nl,” vertelt Shannon Yska, community manager bij Reiswerk.Reiswerk is het samenwerkingsverband van branchevereniging ANVR en de vakbonden FNV bondgenoten, CNV dienstenbond en De Unie en houdt zich onder meer bezig met arbeidsmarktontwikkeling en projecten op het gebied van opleiding.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Ja, stuur me de nieuwsbrief!

Privacy *