Shadow

Pak je koffers en boek je hotel en auto met deze aanbiedingen

Kikker op reis@Alexasftotos-Pixabay.jpg

Nog geen vakantie geboekt? Dan hebben we een paar leuke aanbiedingen voor je. Van vliegtickets tot autohuur en van hotelkamer tot bungalowpark. Wees er snel bij, ze duren soms maar 72 uur en op=op!

Kofferpakkers

Met de Kofferpakkers van KLM is er vanaf vandaag, 12 juli, een mooie selectie bestemmingen in de aanbieding! Boek de kofferpakker hier! en vlieg onder andere naar:

  • New York vanaf euro 499
  • Havana vanaf euro 599
  • Dubai vanaf euro 499

Port Zélande

Er heeft een frisse wind gewaaid door Port Zélande. Een groot aantal cottages zijn compleet vernieuwd met nieuwe vloer, nieuwe styling, nieuwe gordijnen en voorzien van een moderne keuken en een tiptop badkamer. Ook voorzieningen zijn aangepakt. Zo is de Market Dome opnieuw aangekleed, de Aqua Mundo uitgebreid en zijn er nieuwe Lodgetenten en een nieuwe generatie Kindercottages.

Boek snel je favoriete cottage op Port Zélande of een van de andere parken van CenterParcs


Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal, gelegen in de groenste gemeente van Belgisch Limburg op zo’n 12 km afstand van Maastricht, heeft in anderhalf jaar tijd een bijzondere groei doorgemaakt. Sinds de overname door Landal GreenParks begin 2016 is het park uitgebreid met 58 nieuwe villa’s, waarvan deze maand 24 luxe Jan des Bouvrie villa’s in gebruik zijn genomen. De bezettingsgraad steeg vorig jaar met 50% en de gastbeoordeling ging van een 7,9 naar een 8,6.

Na de overname lag de focus op de ontwikkeling van het park, het stellen van hoge eisen aan kwaliteit, de gastvrijheid & service van de medewerkers en het overtreffen van de gastverwachting. Met zowel renovaties en vernieuwing van faciliteiten als de uitbreiding van het aantal villa’s, realiseerde Landal Mooi Zutendaal dit jaar al meer dan 200.000 toeristische overnachtingen en is het een belangrijke toeristische trekker voor Limburg.

Boek een van de mooie design villa’s op Landal Mooi Zutendaal

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!