Shadow

Duurzame reisorganisatie Better Places breidt uit naar Engelstalige markt

Rijst planten@Better PlacesBetter Places, een duurzame reisorganisatie die sinds 2014 actief is in Nederland en sinds 2016 in Duitsland (als ‘Fairaway’), lanceert deze week een Engelstalige website. Als Better Places Travel kan de sociale onderneming nu alle Engelssprekende reisliefhebbers bedienen.Better Places Travel biedt reizen aan naar Argentinië, Colombia, Cuba, Costa Rica, Indonesië, Madagaskar, Namibië, Nepal, Peru, Suriname, Vietnam en Zuid-Afrika. Meer bestemmingen volgen snel.

Steeds meer unieke, lokale ervaringen

Er zijn steeds meer mensen die een onafhankelijke reis willen maken en op zoek gaan naar unieke, lokale ervaringen die bijdragen aan de communities ter plaatse. Daar speelt Better Places op in. De reisorganisatie legt contact tussen reizigers en lokale experts in Azië, Afrika en Latijns-Amerika om zo een unieke, op maat gemaakte reis te ontwerpen. De lokale experts zijn veelal Nederlandse expats die al jaren in het betreffende land wonen, of locals met uitgebreide ervaring in toerisme. In beide gevallen bezit de expert diepgaande ‘inside knowlegde’ en een groot lokaal netwerk. Persoonlijk contact is daarbij altijd de prioriteit, zowel tussen de reiziger en de lokale expert als tussen de reiziger en de lokale bevolking.

Op maat gemaakt

Co-founder Saskia Griep: “Iedereen heeft zijn of haar eigen reisstijl en voorkeuren: van outdoor avonturen en verborgen parels tot homestays en familievriendelijke activiteiten. Daarom staat Better Places Travel 100 procent achter op maat gemaakte rondreizen, ontworpen door experts die de bestemming door en door kennen. Zij zullen de hele reis coördineren: van kleinschalige accommocaties zoals ecolodges en homestays tot binnenlands transport en excursies door lokale gidsen, waardoor reizigers kunnen focussen op hun ervaring in plaats van op de logistiek.”

Travelife-certificatie

Better Places Travel volgt de ontwikkelingen op het gebied van verantwoord reizen op de voet en heeft een betrouwbaar netwerk van partners die voldoen aan de Travelife-standaard, een internationaal certificatie-programma voor agenten en touroperators. Bovendien worden alle betalingen die worden gedaan op de website van Better Places Travels ondersteund door financiële beveiligings- en garantiesystemen, om reizigers bij het boeken van een veilig gevoel te voorzien.

“Door de groei die we in korte tijd hebben gezien in Nederland en Duitsland, wilden we Better Places uitbreiden naar een groter, internationaal publiek,” zegt marketing manager Marcela Rilovic. “Onze uitbreiding naar de Engelssprekende markt biedt meer mensen de mogelijkheid om verantwoord te reizen – als reizigers, niet als toeristen.”

Kijk voor meer informatie op: www.betterplacestravel.com/.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief