Ontdek het nieuwe Oregon met ‘DIG into Yamhill Valley’ campagne

Geplaatst door Redactie op 3 februari 2014 om 11:57 in de categorie Bestemmingen

Ledenorganisatie Travel Yamhill Valley lanceert in januari 2014 de campagne ‘DIG into Yamhill Valley’. Met de campagne wil de organisatie toeristen uitnodigen om Yamhill Valley, gelegen in de Amerikaanse staat Oregon, te ontdekken in het laagseizoen.

Oregon Yamhill-valley

©Swainboat

Alle evenementen en promotionele activiteiten zijn te vinden op de speciaal gelanceerde website. De campagne loopt tot en met april 2014.

Maandelijks nieuwe activiteiten in Yamhill Valley

Yamhill Valley staat vooral bekend om de wijnen die er vandaan komen, maar de vallei heeft toeristen nog veel meer te bieden. Met de ‘DIG into Yamhill Valley’ campagne hoopt Travel Yamhill Valley de bekendheid van de vallei te vergroten en toeristen nieuwsgierig te maken naar het gebied. Om toeristen te helpen bij het ontdekken en plannen van hun ideale vakantie, belicht de campagne uiteenlopende evenementen en bezienswaardigheden.

In januari begint de campagne met informatie over de Epicurean Excursion, een excursie die toeristen langs alle culinaire hoogtepunten en beste restaurants van het gebied leidt. De campagne duurt vier maanden en het thema verandert iedere maand, zodat toeristen weten hoe ze van hun verblijf in Yamhill Valley een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Na de culinaire excursie in januari, staat februari in het teken van de verschillende wijnen uit de Yamhill Valley en krijgen toeristen een kijkje achter de schermen bij een echte wijnbrouwerij.

Wanneer in maart de lente begint en de zon zich vaker laat zien, is de vallei een perfecte plek voor families om de voorjaarsvakantie door te brengen. Met waterglijbanen, het ruimtevaart en heelal museum, fietsroutes en historische wijkjes is er voor kinderen genoeg te doen. April, in de laatste maand van de campagne, ontdekken toeristen de agrarische cultuur van de vallei. De vallei komt tot bloei en krijgt prachtige groene kleuren, die tijdens een luchtballonvaart te bewonderen zijn.

Onontdekt stukje Oregon

‘’Veel bezoekers zijn tijdens hun reis geïnteresseerd in authentieke, lokale ervaringen. We zien dat ze traditionele vakanties inruilen voor betekenisvolle en interactieve ervaringen. De ‘DIG into Yamhill Valley’ campagne speelt hierop in door de unieke combinatie van ervaringen en kortingen op overnachtingen, maaltijden en activiteiten. Het maakt een reis naar Yamhill Valley onvergetelijk,’’ aldus Mar Czarnecki, voorzitter van Travel Yamhill Valley en mede-eigenaar van het Joel Palmer House restaurant.

Yamhill Valley is een onontdekt stukje Oregon waar toeristen en inwoners elke dag van het goede leven kunnen genieten. De vallei heeft naast uitstekende wijnen en de mogelijkheid om wereldberoemde wijnbrouwerijen te bezoeken, historische bezienswaardigheden en prachtige natuur. Zowel natuurliefhebbers als families kunnen in de sfeervolle vallei een heerlijke vakantie beleven.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.