Shadow

Nieuwste editie CRUISE & STYLE 2018-2019 Nederland, 11 de jaargang, nu verkrijgbaar

Voor menig cruise-liefhebber is het een onmisbare gids en leidraad bij het uitzoeken van een cruisevakantie: het magazine van Cruise & Style. En nu is de nieuwste editie voor 2018-2019 verschenen.

Cover Cruise & Style 2018-2019“Op zee is thuiskomen”

Rudy Beckx, reeds 28 jaar uitgever van glossy tijdschriften: “Al ruim 11 jaar genieten we het voorrecht om voor ons magazine CRUISE & STYLE® reportages te maken over alle cruiseschepen en bestemmingen. Telkens staan we versteld van het warme ontvangst die alle passagiers te beurt valt, van de supervriendelijke crew die alles in het werk stelt om het naar ieders zin te maken, van het snelle en hartelijke contact dat u met medereizigers hebt en van dat heerlijk relaxte gevoel dat u aan boord hebt. Iedere cruise, varen op zee, voelt als thuiskomen!?

Dikste, mooiste jaarboek over cruisen!

CRUISE & STYLE, het enige cruisemagazine verkrijgbaar in krantenshops, is nog steeds de meest handige en betrouwbare gids op weg naar een geslaagde cruisevakantie. Mooie foto’s illustreren boeiende, exclusieve reportages over cruisebestemmingen en -schepen. Steeds een meerwaarde voor iedere cruisevakantie.

Nu in de krantenkiosk, 180 pagina’s, CRUISE & STYLE 2018-2019 à 6,95 €.

Bent u een reisburo en wenst u een exemplaar? Mail uw adresgegevens en website naar rudy@cruisestyle.be of bel met 0032 475 37 00 30. Meer informatie op www.CruiseStyle.nl

5/5 - (3 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *