Shadow

Nieuwe toppers in de startblokken bij Harbour Village Bonaire

Harbour Village Beach Resort restaurant La BalandraHet luxe resort Harbour Village Beach Club op Bonaire heeft een aantal nieuwe kanjers aangetrokken die de kwaliteit van dit luxe resort naar een nog hoger niveau gaan tillen.

Debbie is de nieuwe front office-manager. Zij heeft ruime ervaring opgedaan bij o.a. Hampshire hotels. Haar ambitie is om de service en kwaliteit van Harbour Village te continueren met persoonlijke aandacht zoals de gasten van van Harbour Village gewend zijn.

Chefkok Sebastian heeft inmiddels de leiding overgenomen van de keuken. Hij heeft een enorme staat van dienst en werkt momenteel hard aan de nieuwe menu’s.

team Harbour Village Beach ResortMaitre Roel is een food & beverage professional pur sang en zwaait de scepter over het restaurant La Balandra. Hij streeft er naar samen met het Harbour Village team het hoge niveau te behouden en richt zich op vernieuwing en het pure gastheerschap.
Hun motivatie: We gaan voor het totaalplaatje, ultiem genieten van sfeer en smaak op de wat ons betreft mooiste locatie op Bonaire, Harbour Village Beach Club.

Meest luxueuze resort op Bonaire

Harbour Village Beach Club Bonaire is het meest luxe verblijfadres op het eiland Bonaire. Het ligt verscholen op een schiereiland. Perfect voor wie de schoonheid van Bonaire wil ontdekken en de luxe, comfort en privacy van een kleinschalig resort kiest met het mooiste strand van Bonaire voor de deur.

Het openluchtrestaurant op zee ‘La Balandra’ is schitterend gelegen op een pier in zee met ernaast
een ruim opgezet en door palmbomen onderbroken wit privéstrand. Overdag vanaf het dek een weids uitzicht op zee en ’s avonds sprookjesachtig verlicht. Hier een tafeltje reserveren aan de vloedlijn met brandende fakkels is wel zo ontzettend romantisch! Meer nieuws over Harbour Village Beach Resort op Bonaire.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!