Keukenhof: het paasuitje voor de hele familie

Geplaatst door Redactie op 22 maart 2016 om 16:38 in de categorie Attracties

Met een roofvogelshow, een schmink-hoek, marching bands en een rondspringende paashaas verandert Keukenhof tijdens de paasdagen in een heus kinderparadijs. Waar ouders genieten van de bloeiende pracht in de bloemenshows en tuin, lopen kinderen glimlachend achter de paashaas aan. Een b(l)oeiend paasuitje voor het hele gezin.

Keukenhof bloemen

© Keukenhof

Bloemenshows op de Keukenhof

De keukenhof opent 24 maart de poorten voor het publiek. Tijdens het Paasweekend veroveren niet alleen de inspiratietuinen, historische tuin en Tulpomania tentoonstelling het hart van jong en oud; Keukenhof telt van 25 t/m 28 maart talloze prachtige bloemenshows.

In het Beatrix Paviljoen vertoeft de ‘Fashionable Orchid Show’. Met orchideeën bewerkte kunstwerken, onder andere uit handen van de befaamde couturier Ronald Kolk, staan hier tentoon. Daarna is het genieten van de tulpen, hyacinten, heesters en lelies in het Oranje Nassau Paviljoen en het Willem-Alexander Paviljoen.

Kinderactiviteiten met Pasen in de Keukenhof

Keukenhof is meer dan bloemen kijken. Naast de speciale paasactiviteiten voor kinderen – een roofvogelshow met rondvliegende valken, uilen, buizerds en arenden, een schmink-tafel, live muziek en een paashaas op Eerste en Tweede Paasdag – is er het hele seizoen een gratis speurtocht te volgen door het park, af te halen bij de informatiebalie. Kinderen leren tijdens deze indrukwekkende tocht over het belang en de historie van de bolbloem.

Centraal in het park liggen de kinderboerderij, de doolhof en een speeltuin waar kinderen kunnen zwieren aan de kabelbaan. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin en het huis van nijntje. Na de vele indrukken en het klimmen en klauteren, kan de hele familie de trek stillen in het nabije poffertjesrestaurant; een perfect einde van de dag.

Gratis kaarten voor de Keukenhof winnen

Wil jij kans maken op gratis kaarten voor de Keukenhof? Doe dan mee aan onze Facebook-actie.

Sharing is caring!

Comments are closed.