Jozemiek lanceert geweldige zomerse musthave; een rond strandlaken

Geplaatst door Redactie op 18 maart 2016 om 14:02 in de categorie Algemeen nieuws

Ze worden absoluut dé must-have voor deze zomer: de mooie en originele ronde strandlakens van Jozemiek. Gemaakt van 100% katoen, waardoor ze extra zacht en absorberend zijn. Ideaal voor een dag aan het strand, aan het zwembad of op de boot.

ronde strandlakens van Jozemiek

Roundie Beachtowel by Jozemiek

De luxe ronde beach towels zijn de perfecte strandlakens voor een zomerse dag aan het strand, op het water in de boot, aan het zwembad of waar je ook bent. Deze unieke ronde strandlakens zijn verkrijgbaar in zes exclusieve en stijlvolle designs. Ontworpen door Jozemiek en geïnspireerd op de serene blauwe tinten van oceanen en zeeën. De badhanddoeken hebben een diameter van maar liefst 150 cm en zijn rondom versierd met hippe kwastjes. Een echte zomerse ‘musthave’ om heerlijk op te ontspannen.

Handgemaakte strandlakens van Jozemiek van gekamd, eerlijk katoen

De ronde beach towels van Jozemiek zijn gemaakt van de beste, eerlijke materialen. Uniek is het gebruik van 100% gekamd katoen, waardoor de strandlakens extra zacht aanvoelen, goed absorberend zijn en snel drogen. Het gebruikte katoen is van zware kwaliteit en dat voel je direct. Als je een ronde beach towel by Jozemiek vasthoudt dan weet je zeker dat je een bijzonder strandlaken in handen hebt. De beach towels worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Uit een vierkante lap stof wordt de ronde vorm geknipt. Vervolgens worden met de hand de kwastjes er aangezet.

De adviesprijs van de ronde badhanddoeken is vanaf € 79,95.

Mode-accessoires van Jozemiek

Wat in 2011 begon als een sieradenlabel met een prachtige collectie Indiase wikkelarmbanden is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een uiteenlopende collectie modeaccessoires. Van sieraden tot tassen en nu ook de exclusieve ronde strandlakens. Alle accessoires zijn ontworpen door Jozemiek, met haar unieke no-nonsense, stoere en vrouwelijke touch. Met altijd de beste materialen, persoonlijk uitgezocht, van hoge kwaliteit en zoveel mogelijk fairtrade. Bekijk het volledige assortiment op www.jozemiek.com.

5.0
01

Sharing is caring!

Comments are closed.