Shadow

Nieuwe joint venture tussen BCD Travel en BSM leidt tot toonaangevend wereldwijd serviceaanbod voor maritieme reizen

BCD Travel, specialist in zakenreismanagement, en Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), koploper op het gebied van geïntegreerde maritieme oplossingen, kondigen een nieuwe joint venture aan. Samen gaan ze een wereldwijd gespecialiseerd, dynamisch en reactief serviceaanbod voor maritieme reizen ontwikkelen. De joint venture ondersteunt BCD’s uitbreiding van haar wereldwijde service in Energy, Resources & Marine (ERM) door gespecialiseerde diensten voor de maritieme sector toe te voegen.

© BCD TravelEr is vrijwel geen enkel vervoer zo complex en gespecialiseerd als dat van zeelieden. Door hun krachten te bundelen, creëren de twee partijen voor klanten een toegevoegde waarde, zoals:
-Uitgebreide toepassingen voor crewmanagement en digitale scheepsvaartoplossingen, ontwikkeld door BSM’s technologieafdeling MariApps. Hierdoor wordt het eenvoudiger en efficiënter om de reis- en logistieke vereisten van zeelieden te beheren.
-BSM’s grondige kennis van de behoeften van zeelieden dankzij meer dan 30 jaar ervaring in het beheren van uitdagende crewwissels en reizen voor zeelieden, in combinatie met een erfgoed van meer dan 135 jaar in de scheepvaartsector.
-Een wereldwijd netwerk en het vermogen om uitgebreide travelmanagementdiensten op grote schaal aan te bieden.
-Extra service met maritieme expertise ter plaatse op belangrijke scheepvaartlocaties wereldwijd.
-Aanvullende toegang tot gespecialiseerde maritieme en offshore-content.
-BCD’s reizigersplatform TripSource®. Het zorgt voor betrokkenheid en overzicht dankzij reisschema’s, notificaties met relevante veiligheidsinformatie en de mogelijkheid om hotels te boeken conform het reisbeleid.
-BCD’s business intelligenceplatform DecisionSource® voor dataverzameling en -analyse. Hiermee kunnen ERM-bedrijven inzichten verzamelen en betere beslissingen nemen over de reisuitgaven van bemanningsleden en andere reizigers.

‘Expertise in de maritieme sector’

“BCD begrijpt dat er nuances zijn in de maritieme sector. Onze nieuwe joint venture met BSM biedt onze huidige en toekomstige klanten niet alleen gespecialiseerde expertise in de maritieme sector. Het stelt beide bedrijven bovendien in staat gebruik te maken van de beste technologieën en services die beschikbaar zijn in hun sectoren—en dit alles met optimale service en kosten”, zegt Stewart Harvey, BCD Travel President EMEA.

Zeelieden rekenen op hun reisbureau voor internationale en lokale expertise, een flexibele benadering en de juiste timing om crews op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Het vervoer van personeel naar zeeschepen, booreilanden of baggerschepen, de aflossing van een bemanning en last-minute boekingen vergt veel coördinatie en ervaring. Deze sector kent een rijke geschiedenis en traditie en wie binnen deze sector werkt moet daar rekening mee houden.

‘Uniek serviceaanbod’

“Onze nieuwe joint venture combineert de gespecialiseerde technologie en grondige kennis van klantenbehoeften in de maritieme sector van BSM met de wereldwijde, gerenommeerde zakenreisexpertise van BCD. Dit levert een uniek serviceaanbod op”, zegt Yiannis Sykas, BSM Director of Strategy and Product Development.

Kijk voor meer informatie over het aanbod van BCD Travel voor Energy, Resources and Marine op www.bcdtravel.com/erm/.

3/5 - (2 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *