Nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven

Geplaatst door Redactie op 16 oktober 2015 om 15:18 in de categorie Bestemmingen

fuerteDe Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling gaat met ingang van april 2016 vluchten uitvoeren tussen de luchthaven Barcelona El Prat (Spanje) en Eindhoven Airport! De route van Eindhoven naar Barcelona zal 4x per week op maandag, woensdag, vrijdag en zondag worden gevlogen met een Airbus A320.
Daarnaast zijn er volop nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven Airport!

Fuerteventura

Dit is een van de Spaanse eilanden die hoort bij de Canarische Eilanden. Naast de vulkaanachtige uitstraling van het eiland, zijn er ook talloze schilderachtige dorpjes en is het een echte surfbestemming. De authentieke Canarische vibe vind je door de uitstraling en sfeer zeker terug op Fuerteventura. Naast inwoners, wonen er zo een 100.000 wilde geiten op Fuerteventura. Veel toeristen denken dat er ook wilde herten zijn. Dit komt omdat er langs de weg verkeersborden staan van overstekende herten. Deze staan er echter alleen omdat er geen verkeersborden bestaan van overstekende geiten. En op Fuerteventura is het nu nog zo een 30 graden! Vanaf 1 november vlieg je met TUI vanaf Eindhoven Airport naar Fuerteventura.

Prachtig Praag

De meeste steden hebben een aantal monumenten die het bezoeken waard zijn. Zo niet Praag, dat is één groot monument! Barokke kerken, paleizen en burchten, maar ook pleinen, straatjes en bruggen: het is allemaal sfeervol en bijzonder. Dat vindt ook Unesco, aangezien de binnenstad van Praag is uitgeroepen tot werelderfgoed. Praag wordt ook wel ‘de Gouden Stad’ genoemd, of ‘de Stad met de Honderd Torens’. Ooit begonnen als Keltische nederzetting, is Praag tegenwoordig de moderne, multiculturele hoofdstad van Tsjechië.
Na een dagje cultuur snuiven in Praag, zijn er overal mogelijkheden om lekker neer te ploffen in een gezellig café of restaurant. Vanaf februari 2016 vlieg je met Transavia vanaf Eindhoven Airport naar Praag.

München, de belangrijkste stad van Zuid-Duitsland

München, de stad van het oktoberfest, vriendelijke Münchenaren en de belangrijkste stad van Zuid-Duitsland. In het oude centrum vind je het hart van München, gevormd door Maurienplatz. Een prachtig plein omringd door historische gebouwen. Vanaf half september tot de eerste zondag van oktober staat München op zijn kop wegens het jaarlijkse oktoberfest. Deze wordt al sinds 1810 georganiseerd en trekt jaarlijks zo een 6 miljoen bezoekers naar München. Volgend jaar kun jij erbij zijn, want vanaf februari 2016 vlieg je vanaf Eindhoven Airport met Transavia naar München.

Parkeren op Eindhoven Airport

Nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.