Gezinsvriendelijk skiprogramma voor kinderen in Obertauern

Geplaatst door Redactie op 19 oktober 2015 om 12:14 in de categorie Bestemmingen

Skigebied Obertauern in het Oostenrijkse Salzburgerland heeft deze winter speciale skiprogramma’s voor kinderen. Met het aantrekkelijke, op kinderen afgestemde totaalpakket “Bobby’s Schneeabenteuer” krijgen kinderen de fijne ski- en snowboardkneepjes bijgebracht, tegen aantrekkelijke en gezinsvriendelijke voorwaarden.

Skiprogramma's voor kinderen in Obertauern © TVB Obertauern

© TVB Obertauern

Het skiprogramma voor gezinnen is vernoemd naar de witte sneeuwhaas Bobby, de mascotte van de jeugdige wintersporters. “Bobby’s Schneeabenteuer” voor kinderen tot zes jaar kost 199 euro per kind. Het pakket omvat vijf hele dagen skiles of vijf halve dagen snowboardles, de skipas voor de lestijd, zes dagen huuruitrusting, overnachting van het kind in de kamer van de ouders met dezelfde maaltijden en de transfer van en naar de luchthaven Salzburg. De kinderen kunnen ook aan het kinderprogramma meedoen en indien gewenst kan ook op individuele basis opvang voor de middag worden geboekt.

Skiprogramma voor kinderen van zes tot vijftien jaar

Het arrangement voor kinderen van zes tot vijftien jaar kost 279 euro per kind. Hierbij gelden dezelfde cursus- en uitrustingsvoorzieningen als voor de jongste deelnemers; op het vervoer van Salzburg naar Obertauern en terug is een korting van 15% per kind van toepassing. In plaats van de nacht op de kamer van de ouders door te brengen, kunnen kinderen in deze leeftijdscategorie in het kader van het “Bobby”-programma bij aangesloten bedrijven voordelig een eigen kamer krijgen.

Het arrangement “Bobby’s Schneeabenteuer” is, telkens tot zeven dagen voor de aankomstdatum, te boeken in de weken van 9 tot 30 januari 2016 en van 26 maart tot 2 april 2016, dus niet met kerst en in de krokusvakantie. De ski- en of snowboardlessen beginnen altijd op zondag of maandag.

Vergelijk wintersport in Obertauern met andere skigebieden in het Salzburgerland. Bekijk skivakanties in Oostenrijk bij onder meer De Jong Intra, TUI en VillaXL. Bekijk beoordelingen over Oostenrijk-vakanties.

Gezinsvriendelijk skiprogramma voor kinderen in Obertauern
5 (100%) 2 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.