Shadow

Nieuwe balie voor VVV Gouda

jMet de nieuwe balie in De Goudse Waag en mooie bedrijfskleding kunnen de VVV-medewerksters de bezoekers aan Gouda goed herkenbaar van toeristische informatie voorzien. Ook is tegelijk de herkenbaarheid van de VVV bij de ingang van De Goudse Waag aangepakt. Met de opvallende houten bakken voorzien van Goudse kazen en het VVV-logo kan het nu niemand meer ontgaan dat hier de VVV gevestigd. 

De nieuwe balie werd onlangs officieel in gebruik genomen door wethouder Daphne Bergman (Stadsmarketing en Toerisme).  “De VVV heeft een fantastisch mooie plek in De Goudse Waag, centraal in het centrum van Gouda. De VVV is door haar nieuwe elementen goed herkenbaar en kan toeristen nu nog beter informeren en wegwijs maken in onze mooie stad en regio. Daar ben ik blij mee want toerisme is erg belangrijk voor een stad die de ambitie heeft te groeien naar 1 miljoen bezoekers” aldus Wethouder Bergman.

Nieuwe Welkom in Gouda brochure en website

Ook is de ‘Welkom in Gouda’-brochure (in 4 talen) in een nieuw jasje gestoken en binnenkort gaat de volledig nieuwe website live. Het handzame formaat van de folder en de frisse vormgeving stimuleren de bezoeker om alle mooie plekjes van Gouda te ontdekken en te gaan shoppen in de sfeervolle Goudse straatjes. De gids is voor iedereen gratis verkrijgbaar. Het complete pakket zorgt ervoor dat het bezoek aan Gouda verder gestimuleerd wordt.
VVV Gouda is van 1 april t/m 31 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Boek bij Weekendje Weg een fijn hotelletje in Gouda!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!