Shadow

Gratis advies landelijke cultuursector tijdens Uitmarkt

@Uitmarkt
@Uitmarkt

Op vrijdag 29 augustus vindt de eerste editie van de ABN AMRO Uitmarkt Business dag plaats, voorafgaand aan de opening van de Uitmarkt. De ABN AMRO Uitmarkt Business dag biedt Nederlandse culturele instellingen één-op-één bijeenkomsten met specialisten uit de culturele sector en zakelijke dienstverlening. Tijdens workshops en speeddate sessies in o.a. het Koninklijk Concertgebouw kunnen directies en MT-leden van Nederlandse culturele instellingen advies krijgen over allerlei aspecten van cultureel ondernemerschap. Het doel van de dag is kennisoverdracht en het stimuleren van samenwerking tussen grote en kleinere culturele instellingen.

De ABN AMRO Uitmarkt Business dag is gratis toegankelijk voor directies en MT-leden van culturele instellingen in heel Nederland: podia, musea, kunstvakopleidingen, sectorinstituten, branche verenigingen, productiehuizen, orkesten, marketingorganisaties, fondsen, financiers, adviseurs en impresario’s. Tijdens deze dag zijn ANBI specialisten en filantropie adviseurs van de bank aanwezig om cultuurprofessionals van advies te voorzien over bijvoorbeeld steunfondsen, vriendenkringen en crowdfunding.
Onderdeel van het programma is speeddaten met specialisten uit de culturele sector en zakelijke dienstverlening. Deze specialisten zijn werkzaam bij o.a. het Rijksmuseum, PwC, Toneelgroep Amsterdam, Ernst & Young, Nationale Opera en Ballet, AkzoNobel, PepsiCo, het Mauritshuis en Stadsschouwburg Amsterdam.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!