Shadow

Nieuw wellness-concept voor cruiseschepen Regent Seven Seas Cruises

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises lanceert vanaf december 2019 een nieuw spa-merk op haar cruiseschepen. Het nieuwe concept bestaat uit behandelingen die geïnspireerd zijn door bestemmingen over de hele wereld. Dit in combinatie met uitgebalanceerde menu’s en speciale wellness excursies.

In de restaurants van de Regent-schepen, zoals het Compass Rose restaurant van de Seven Seas Explorer, worden speciale plantaardige maaltijden geserveerd © Nico van Dijk
In de restaurants van de Regent-schepen, zoals het Compass Rose restaurant van de Seven Seas Explorer, worden speciale plantaardige maaltijden geserveerd © Nico van Dijk

De nieuwe Serene Spa & Wellnes biedt passagiers een oase van gezondheid, schoonheid en wellness. De innovatieve verzameling van behandelingen is geïnspireerd door meer dan 450 bestemmingen waar de schepen van Regent Seven Seas Cruises naartoe varen, belooft de rederij. Er is keuze uit de ELEMIS therapieën, diverse lichaamsbehandelingen, massages, manicuren, pedicuren, luxe Kérastase salon services, fitnesslessen, personal training, wellness tours en uitgebalanceerde en bewuste cuisine in een geselecteerd aantal restaurants aan boord.

“De mooiste wellness tradities”

“We brengen de mooiste wellness tradities en technieken uit culturen van over de hele wereld samen in de Serene Spa & Wellness behandelingen, voeding en excursies,” zegt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Oorspronkelijk waren we van plan om deze innovatieve ervaring alleen op Seven Seas Splendor te introduceren om daar de perfecte wellness ervaring aan te kunnen bieden. Maar we hebben besloten het aan te bieden aan gasten op alle Regent schepen. Serene Spa & Wellness™ brengt luxueuze spa’s op zee naar een nieuw en hoger niveau.” De Seven Seas Splendor is het nieuwste schip van Regent Seven Seas Cruises dat in 2020 in de vaart komt.

Fitnessexperts geven pilates, yoga, meditatie en andere populaire lessen. Zij geven advies en helpen met het gebruik van al het fitnessmateriaal en -apparaten. Ook is er de mogelijkheid om privétrainingen te boeken met één van de instructeurs. In de restaurants worden plantaardige maaltijden aangeboden die speciaal geselecteerd zijn voor een gezonde levensstijl.

Serene Spa & Wellness Tours

Tenslotte kent het concept ook Serene Spa & Wellness Tours waarbij passagiers aan land worden ondergedompeld in nog meer wellness. De speciaal ontwikkelde excursies verschillen per bestemming, bijvoorbeeld een bezoek aan mineraalbaden in een thermobron in Rome of Tai Chi op een sereen strand in Palma de Mallorca.
Op de cruiseschepen Seven Seas Explorer, dat nu nog het nieuwste schip is, en straks ook op de Seven Seas Splendor zijn de Serene Spa & Wellness Hydrothermal Suites te vinden. In deze suites kun je vóór of na een spabehandeling genieten van de multisensorische aromatherapie stoomruimte, de relaxruimte, infrarood sauna en belevenis douches.

Zelf een cruise boeken bij Regent Seven Seas Cruises? Bekijk aanbiedingen bij  Cruisereizen.nl.

Lees op Decruisegids.nl meer over culinaire ervaringen op de Seven Seas Explorer: Culinary Arts Kitchen op de Regent Seven Seas Explorer: als koken verheven wordt tot kunst

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *