Shadow

Neem je Valentijn mee op een cruise

Dolfijnen spotten met zonsondergang, racen tussen de bergketens, dit is pas romantiek! Het kan allemaal tijdens een cruise. Dat bezoek aan die Eiffeltoren kan altijd nog.

Norwegian Pearl © NCL/Communigate
Norwegian Pearl © NCL

Het is vandaag de dag van de liefde, tijd om weg te zwijmelen bij foto’s van de meest romantische reis ter wereld! Vele dromen weg bij het beeld van een wijntje met uitzicht op de Eiffeltoren in Parijs. Maar wat is er nog veel romantischer? Cruisen! Tijdens een cruise heb je wel tien romantische uitzichten. Van samen genieten in de spa met uitzicht op besneeuwde bergketens met het cruiseschip Norwegian Bliss tot het delen van een magische kus met uitzicht op de vulkanen in Hawaii: dit zijn de meest romantische uitzichten van Norwegian Cruise Line.

Kartbaan op een cruiseschip

Vaar met Norwegian Bliss langs de gletsjers van Alaska door Glacier Bay National Park en spot dolfijnen. Dit schip heeft de eerste kartbaan op zee bestaande uit twee verdiepingen. Race tegen je geliefde terwijl de mooiste besneeuwde bergketens langs je razen of geniet samen van een massage in de spa. De sparuimte is omringd door glazen ramen die een perfect uitzicht op de bergen bieden. Liever een zonnige bestemming? Norwegian Bliss vaart ook naar de Bahama’s en Mexico.

Cruisen door de Caribbean of boek een stedentrip-cruise

Genieten van een heerlijk diner tijdens zonsondergang? Norwegian Pearl heeft een ruim aanbod aan restaurants en loungebars. Vaar door de Caribbean en struin samen over betoverende witte zandstranden of vaar vanaf mei langs prachtige steden als St. Petersburg en Riga wanneer Norwegian Pearl vanaf Amsterdam vertrekt. Met Norwegian Sky vaar jij vanaf Miami naar het gezellige eiland Cuba. Meer een stadsmens? Geniet van een roze uitzichten op Miami of New York met Norwegian Sky en Encore.

Romantisch cruisen langs Hawaiï © Norwegian Cruise Line/USP
Romantisch cruisen langs Hawaiï © Norwegian Cruise Line

En de ultieme romantische cruise van Norwegian Cruise Line is de Hawaii cruise met Pride of America. Dit is het enige schip dat routes van en naar Honolulu aanbiedt, met overnachtingen in zowel Maui als in Kauai en een bezoek aan Oahu en Big Island, rijk aan actieve vulkanen, kleurrijke stranden en wilde natuur. Je kunt er samen suppen op de felblauwe zee, echt een uitdaging om midden op zee overeind te blijven staan op een paddle board! En een zonsondergang met uitzicht op de groene eilanden vergeet je echt nooit meer.

Cruises van Norwegian Cruise Line zijn onder meer te boeken bij CaptainCruise en CruiseReizen.nl.

Lees ook: Norwegian Cruise Line introduceert all inclusive cruisen in Nederland en België.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!