Shadow

Nu ook Wellbeing Retreats & Kuurreizen op maat via WellnessSelect.nl

WellnesSelect speelt in op de ontwikkelingen in de samenleving. Iedereen is druk, het ziekteverzuim als gevolg van burn-out neemt flink toe, mantelzorgers zijn overbelast en het aantal mensen met een chronische ziekte neemt alleen maar toe. Om extra baat te hebben van je vakantie is een wellnessvakantie de oplossing.

Wellnesselect.nl biedt Wellbeing Retreats & Kuurreizen op maat
Wellnesselect.nl biedt Wellbeing Retreats & Kuurreizen op maat

Een bezoek aan een thermaal bad is bijvoorbeeld niet alleen heilzaam bij chronische klachten maar ook destressend. Er is een grote verscheidenheid aan kuuroorden en wellnesshotels met een divers aanbod. Van alleen wellnessfaciliteiten tot medical spa’s met speciale programma’s.
Het aanbod van kuuroorden en wellnesshotels is overweldigend. WellnesSelect.nl heeft dit voor een groot deel in kaart gebracht. Naast het reguliere aanbod van wellnessvakanties biedt WellnesSelect.nl de mogelijkheid om een voorstel aan te vragen voor een kuurreis of Wellbeing Retreat op maat. Zo kan elke vakantie, van wintersport-, fiets-, wandel- tot zonvakantie een wellnessvakantie of Wellbeing Retreat worden.

Wellbeing Retreats voor een gezonde leefstijl

Even helemaal tot jezelf komen en de stress van alle dag achter je laten. Een ieder heeft daar in onze drukke en soms stressvolle levens wel behoefte aan. Tijd voor jezelf nemen met andere ervaringen. Dit kan tijdens een wellnessvakantie of wellbeing retreat in bijvoorbeeld een wellnesshotel waar ze een gevarieerd activiteitenprogramma bieden. Denk aan yoga, tai chi, begeleide wandelingen maar ook meditatie en (kook)workshops. Er zijn ook wellnesshotels met een medical spa die speciale programma’s bieden voor detox/gewichtsverlies, anti-stress, burnout, menopause etc. In Europa of daarbuiten.

WellnesSelect.nl biedt ook Wellbeing Retreats op maat. Denk bijvoorbeeld aan Catalonië dat veel meer te bieden heeft dan een stedentrip naar Barcelona of een strandvakantie aan de Costa Brava. Deze regio is geknipt voor een Wellbeing Retreat met de heerlijke keuken, wellnessmogelijkheden en de verscheidenheid aan interessante steden, pittoreske dorpen, Romeins en Middeleeuws erfgoed, natuur en cultuur. Denk bijvoorbeeld aan een mindfulness-sessie aan zee, forest bathing om alle zintuigen te prikkelen, yoga tussen de wijnranken, kookworkshops en (wijn)proeverijen.

Reizen voor je gezondheid

Ter verlichting van vaak chronische klachten zoals huid-, spier- en gewrichtsklachten kan een vakantie naar een kuuroord baat bieden. In kuuroorden worden natuurlijke grondstoffen zoals thermaal water, zee-algen en modder gebruikt ter preventie en om klachten te verlichten of te verhelpen. Duitsland is een bekend kuurland met meer dan 300 kuuroorden maar in meerdere landen zijn bekende kuuroorden. Denk aan de thermale baden in wintersportcentra zoals Gastein in Oostenrijk of de thalassotherapiecentra aan de Franse kust. Zo kan een wintersport- of zonvakantie niet alleen ontspannend zijn maar ook goed voor je gezondheid.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!