Shadow

Nederlanders willen niet langer wachten bij autoverhuurbalie

sunnySunny Cars ziet een sterke stijging in het aantal boekingen van hun Premium Pakket waarmee de huurauto extra snel opgehaald kan worden. Uit eerder onderzoek van Sunny Cars is gebleken dat vier op de vijf automobilisten balen van lange wachtrijen wanneer zij de huurauto ophalen. Vooral in het hoogseizoen kan dit voorkomen. De bemiddelaar en aanbieder van huurauto’s ziet het afgelopen jaar dan ook een duidelijke trend waarin de consument bereid is te betalen voor meer snelheid en gemak.

Met een stijging van bijna 70% in het aantal Premium Pakket-boekingen in het populaire vakantieland Spanje, kiest de vakantieganger voor extra service, snelheid en gemak. Ook in andere populaire vakantiebestemmingen als Griekenland en Italië wordt het Premium Pakket steeds vakerbovenop het standaard all-inclusive product geboekt (respectievelijk 11% en 10%).

Premium pakket voor meer gemak

Het Premium pakket is een extra service om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken tijdens de vakantie. Het pakket biedt de volgende voordelen:

• Je kunt de auto extra snel ophalen bij een aparte Premium check-in balie. Het huurcontract ligt al klaar dankzij de online registratie vooraf.
• Je krijgt gegarandeerd een jonge auto (niet ouder dan één jaar of tot 25.000 km op de teller)
• Klantvriendelijke full-full (FF) tankregeling, waarbij je de auto inlevert met dezelfde benzinestand zoals opgehaald.

Het unieke Premium Pakket is sinds kort ook beschikbaar op luchthavens in Frankrijk en Namibië. In Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Kroatië, Australië, Zuid-Afrika, Denemarken en Duitsland is de service al langer te boeken. Binnenkort wordt het Premium Pakket in nog meer landen uitgerold.

Vakantietijd optimaal benutten
“Met onze all-inclusive regeling voorkomen we zorgen en onaangename verrassingen tijdens de vakanties van onze klanten. Het Premium Pakket sluit daar goed bij aan. Doordat al het papierwerk al in Nederland is geregeld en je voorrang krijgt bij een speciale Premium balie, gaat geen onnodige tijd verloren bij het ophalen van de auto. Waardoor de klantnog sneller in de huurauto zit om van de vakantie te genieten. Vooral in het hoogseizoen kan dit een groot verschil maken”, aldus Hans Knottnerus, General Manager Nederland en België van Sunny Cars.

4.5/5 - (4 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *