Arke verrast reizigers met tickets naar Curacao

Geplaatst door Redactie op 30 oktober 2014 om 16:47 in de categorie Reisorganisaties

arke-curacao-actieArke heeft – in samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol en Schiphol Media – haar klanten op ludieke wijze verrast bij de bagageband op de luchthaven.

Vijf reizigers werden na het openen van een Arke koffer verwend met extra comfort bij het wachten op hun bagage. Eén van de vijf passagiers had dubbel geluk en won twee tickets naar Curaçao met de Dreamliner van Arke.

De surprisestunt vond plaats in de aankomsthal van Amsterdam Airport Schiphol waar de klanten van Arke op hun bagage wachtten. Op de bagageband kwam een koffer met beeldscherm van Schiphol Media voorbij waar een man – ‘ingevouwen’ tussen zwembroeken, slippers en een toilettas – de reizigers uitnodigde de vijf speciale Arke koffers te openen. Voor de klanten die de koffers openden, werd het wachten op hun eigen koffer ineens een stuk comfortabeler gemaakt. Zij werden verrast met een comfortabele strandstoel, een tropische cocktail, opzwepende Caribische muziek en een presentje. Daarnaast mag de winnaar van de vliegtickets het comfort van de nieuwe Dreamliner van Arke zelf ervaren. Arke voegde in juni als eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij dit revolutionaire toestel aan haar vloot toe.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.