Shadow

Naar Canada of Amerika? Bezoek eerst de USACanada Reismarkt

beursAltijd al naar Canada of Amerika willen gaan? Voorbereiding en informatie zijn al de helft van de voorpret en belangrijk om de vakantie goed te regelen. Om u goed te oriënteren is een bezoek aan de grootste Noord-Amerika Reismarkt in Nederland op 1 en 2 november in Hotel Theater Figi te Zeist dan ook een aanrader.

 

 

campersberusOp de reismarkt staan zo’n 50 specialisten klaar om u te inspireren en te informeren over de mogelijkheden voor 2015 in Amerika en Canada. Natuur, avontuur, cultuur: er is voor ieder wat wils! Zij kunnen u adviseren om uw vakantie onvergetelijk te maken. De uitstraling van Noord-Amerika is naar hotel Figi gebracht. Zo kunt u onder andere diverse campers bezichtigen en u lekker onderdompelen in die heerlijk, typische en gastvrije Noord-Amerikaanse sfeer. Om helemaal in de stemming te komen zijn er typische Canadese en Amerikaanse hapjes te verkrijgen.

Film en sprekers

In de bioscoop worden prachtige films over de verschillende vakantiebestemmingen doorlopend vertoond. Ook zijn er diverse sprekers die hun ervaringen, belevenissen en informatie met u delen.  Alle vragen die u over Canada en Amerika als reisbestemming heeft, zullen op deze grootste reismarkt worden beantwoord. Dus zeker een bezoek waard. Bezoek de website www.USAcanadareismarkt.nu voor meer informatie.
De markt is prima te combineren met een bezoek aan Slot Zeist en de gezellige winkelstad.

Openingstijden van de Reismarkt:
Zaterdag 1 november van 10.00 – 19.00 uur
Zondag 2 november van 10.00 – 18.00 uur

Entreeprijs: Aan de deur € 10 per persoon. Bij voorinschrijving via de website www.usacanada.nu € 7,50 per persoon.

Adres Hotel Theater Figi: Het Rond 2 3701 HS Zeist

Sharing is caring!