myBunjee gekozen tot Product of the Year

Geplaatst door Redactie op 17 april 2015 om 15:44 in de categorie Algemeen nieuws

Mybunjee product van het jaarOp de openingsdag van de promo- en gadgetbeurs Promz in Utrecht, werd de myBunjee, het handige elastiek dat smartphones beschermt tegen verlies of diefstal, als meest innovatieve product van 2015 gekozen. Doraine Beekmans, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, nam trots de oorkonde in ontvangst.

myBunjee houdt smartphones aan het lijntje

Wereldwijd wordt elke 12 seconden een mobiele telefoon gestolen. In Nederland zijn er gemiddeld 12.000 aangiften per maand van gestolen of verloren telefoons. Ruim 8% van de gevonden voorwerpen in de trein zijn telefoons. Dit gegeven ligt aan de basis van het ontwerp van myBunjee, een simpel accessoire om telefoonverlies of diefstal te voorkomen.

Populair bij bloggers en instagrammers

myBunjee is een uniek gadget en bestaat uit een rubber elastiek, dat over elke smartphone of beschermhoes wordt geschoven. Hier aan vast een spiraal koord met clip dat simpelweg wordt bevestigd aan tas, jas, riem, broek of rugzak. Er is ook een uitvoering met lanyard (koord), ideaal bij bijvoorbeeld strandwandeling, fietstocht of ski-afdaling. De smartphone is gewoon bruikbaar maar kan zonder angst voor val of verlies tevoorschijn worden gehaald. Bij bloggers en instagrammers is de myBunjee dan inmiddels ook een geliefd gadget tijdens de reizen en uitstapjes.

Grenzen verleggen

Het succes van myBunjee waaiert nu uit over Europa. Op de Nederlandstalige website mybunjee.nl zijn inmiddels ook al afgeleide accessoires op de originele myBunjee te zien, zoals een handgreep voor tablets, een sleutel- of kaarthouder. Laatstgenoemde plak je eenvoudig op de achterkant van telefoon of beschermhoes en biedt plaats voor bankpasje, parkeerkaart en geld. Ideaal voor mannen, die geen portefeuille bij zich (willen) hebben. Ook is er nu een paspoorthouder, die met een uitrekbaar koord en klip aan een tas , rugzak of jas bevestigd kan worden.

De myBunjee is verkrijgbaar in diverse kleuren en kost vanaf € 8,95. Meer informatie op myBunjee.nl.

myBunjee gekozen tot Product of the Year
4.7 (93.57%) 28 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.