Shadow

Drie Zoover Awards voor Chalet.nl vakantiewoningen

Zoover Awards 2015 voor Chalet.nlChalet.nl vakantiewoningen is dit jaar voor het eerst in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Zoover Awards 2015. De awards voor beste en populairste wintersportaanbieder en de award voor beste vakantiehuizen aanbieder werden donderdag 16 april 2015 in ontvangst genomen.

Zoover Awards 2015 voor Chalet.nl

Tijdens een feestelijke avond in de Winkel van Sinkel nam Chalet.nl vakantiewoningen, eigenaar van de merken Chalet.nl en Italissima, de awards in ontvangst. Deze werden uitgereikt door Zoover, de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Binnen de categorie wintersport heeft Chalet.nl beide awards gewonnen: beste én populairste wintersportaanbieder. Nieuwkomer bij de genomineerden is Italissima, specialist in agriturismi en vakantiehuizen in heel Italië. Zij wist de award voor beste vakantiehuizen aanbieder in de wacht te slepen.

Nieuwe websites

Dit is het eerste jaar dat de touroperator in de prijzen valt. Naar eigen zeggen is dit een beloning voor de snelle groei en ontwikkelingen die zij afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van de nieuwe websites, die aankomend winterseizoen online zullen gaan.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!