myBunjee houdt smartphones aan het lijntje

Geplaatst door Redactie op 25 september 2014 om 12:08 in de categorie Algemeen nieuws

wristee black white2Wereldwijd wordt elke 12 seconden een mobiele telefoon gestolen. In Nederland zijn er gemiddeld 12.000 aangiften per maand van gestolen of verloren telefoons. Ruim 8% van de gevonden voorwerpen in de trein zijn telefoons. Dit gegeven ligt aan de basis van het ontwerp van myBunjee, een simpel accessoire om telefoonverlies of diefstal te voorkomen.

Winnend product Dragons’ Den

myBunjee is een uniek gadget, dat in 2012 de Engelse Dragons’ Den serie won als meest innovatieve product. Het bestaat uit een rubber elastiek, dat over elke smartphone of beschermhoes wordt geschoven. Hier aan vast een spiraal koord met clip dat simpelweg wordt bevestigd aan tas, jas, riem, broek of rugzak. Er is ook een lanyard model voor om je hals ideaal bij bijvoorbeeld strandwandeling, fietstocht of ski-afdaling en een polsmodel. De smartphone is gewoon bruikbaar maar kan zonder angst voor val of verlies tevoorschijn worden gehaald.

Grenzen verleggen

Het succes van myBunjee waaiert nu uit over Europa. Op de Nederlandstalige website mybunjee.nl zijn inmiddels ook al afgeleide accessoires op de originele myBunjee te zien, zoals een handgreep voor tablets, een paspoorthouder en een sleutel- of kaarthouder. Laatstgenoemde plak je eenvoudig op de achterkant van telefoon of beschermhoes en biedt plaats voor bankpasje, parkeerkaart en geld. Ideaal voor mannen, die geen portefeuille bij zich (willen) hebben. Voor kinderen is er de myBunjee KIDZ, met een korter koord en de mogelijkheid de myBunjee KIDZ te versieren met jibbitz van Crocs.

De myBunjee is verkrijgbaar in diverse kleuren en kost vanaf € 9,95. Meer informatie op myBunjee.nl.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.