Shadow

 Msc introduceert happy dinners

Speciaal voor kinderen heeft MSC Cruises een aantal fijne kinderconcepten aan haar cruises toegevoegd: 2 verschillende ‘happy diners’ voor de kleintjes. Een ontspannend diner voor het hele gezin! 
Vrolijk aan tafel
Samen eten is gezellig, maar omdat kinderen vaak niet zo lang stil kunnen zitten introduceert MSC Cruises haar ‘Happy Dinners. Kinderen krijgen hun kids menu tijdens het voorgerecht van de ouders. Wanneer zij uitgegeten zijn haalt de staf van de kids club ze op, om lekker te spelen terwijl hun ouders genieten van het hoofdgerecht. Voor kinderen die helemaal onafhankelijk willen zijn, biedt MSC ‘Fun Time Dinners’aan. Hier kunnen kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes eten in een apart gedeelte van het restaurant. Het entertainmentteam zorgt ervoor dat, naast diverse thema avonden, ook kinderen hier niets te kort komen.
Kids club
Helemaal geen zin in een diner en liever spelen? MSC heeft een extra oppas uurtje aan de kids club toegevoegd. Elke ochtend van 09.00- 10.00uur -en nu ook ‘s avonds van 17.00 -18.00 uur- organiseert de staf van de club activiteiten voor de kleintjes: van puzzelen en tekenen tot musical spelletjes en een kinderdisco. Zowel de MSC ‘Happy Dinners’ als de Fun Time Dinner’ zijn bij de prijs inbegrepen en geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Bij MSC Cruises – onlangs door Nederlandse kinderen verkozen tot beste cruiseaanbieder- reizen kids tot 17 jaar zelfs geheel gratis mee. Op alle afvaarten, in alle periodes en op alle schepen.
Kijk voor meer berichten over MSC Cruises op Decruisegids.nl
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!