Star Clippers naar Cuba

Geplaatst door Redactie op 8 augustus 2012 om 14:59 in de categorie Reisorganisaties

Star Clippers heeft Cuba aan haar lijst met bestemmingen in het Caribisch gebied toegevoegd. Vanaf februari 2014 start de luxe zeilcruiserederij met vier nieuwe routes langs dit prachtige eiland. Een bezoek aan Havana, bekend vanwege de sigaren, het nachtleven, de architectuur en Hemingway, mag natuurlijk niet ontbreken. De Star Flyer meert tijdens deze verschillende cruises ook aan bij Trinidad, Jamaica en de Dominicaanse Republiek.

Cuba Cruise
Op 2 februari vertrekt de Star Flyer voor een 14-daagse cruise van Costa Rica naar Cuba. Het reistraject is een aaneenschakeling van hoogtepunten met een tocht door het Panama Kanaal en met de volgende aanlegplaatsen: Drake Bay en de kleine haven Golfito in Costa Rica, Isla Gamez, Isla Iguana en Balbao in Panama, San Andres en Providencia in Colombia, de Kaaiman Eilanden en eindigend in het Cubaanse Casilda, de zeehaven van de historische stad Trinidad.
Programma
Op 16 en 23 februari, 2, 9 en 16 maart combineert de Star Flyer tijdens een 7 nachten durende cruise Cuba met de Kaaiman en Los Canarreos Eilanden. Haven van vertrek en aankomst is Cienfuegos. Deze stad wordt vanwege de prachtige koloniale architectuur de Parel van de Cubaanse Zuidkust genoemd.
Op 23 maart zeilt de Star Flyer een op en top Cubaanse cruise van 6 nachten vanuit Cienfuegos langs alle exotische cayo’s (de eilandegroep los Canarreos; Punta Frances, Cayo Largo, Casilda en Cayo Blanco).
Op 29 maart zeilt de Star Flyer  van Cuba  naar St. Maarten. Vertrek is wederom vanuit Cienfuegos met aanleghavens in Montego Bay, Port Antonio, Jamaica, Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) en de Britse Maagdeneilanden en Philipsburg als eindbestemming.
Garantie voor comfort
Op deze nieuwe cruises voor 2013 en op alle andere cruises biedt Star Clippers de garantie van absolute rust, culinair genot, en comfort vergelijkbaar met een privé jacht. Wie een dergelijk zeilavontuur op een van de Star Clippers wil meemaken, kan voor inlichtingen en boekingen terecht bij verschillende tour operators en travel agents. Kijk op www.starclippers.com voor het complete overzicht. Kijk voor meer cruises op Decruisegids.nl
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.