Shadow

Hartverwarmend luxe winters met ChaletXL

Lekker met een glas wijn bij de open haard, terwijl het diner wordt klaargemaakt in je eigen keuken. De hele dag op de piste en thuiskomen in een schoon en opgeruimd chalet. Wintersport wordt volmaakt als je doorbrengt in een catered chalet van ChaletXL.Dit nieuwe concept in de sneeuw geeft après-ski een geheel nieuwe betekenis. Een professionele Nederlandstalige staf verzorgt alles in en om het chalet, van boodschappen en schoonmaak tot kokkerellen en oppassen. Je hebt alle voordelen van een hotel en de vrijheid van een eigen skichalet.
Alleen de lusten
Met de familie naar de gezelligheid van een authentiek Frans Bergdorp of met je vrienden après-skiën in bruisend St. Anton? Het maakt niet zoveel uit waar je naar op zoek bent, ChaletXL heeft voor elke groep een passend chalet. Wat in ieder geval voor elk catered chalet geldt, is dat je in de watten wordt gelegd. De chaletchef verzorgt elke avond een driegangendiner – of dat kaasfondue, boeuf bourguignon of verse pasta is bepaal je in overleg-  en ook de afwas wordt gedaan.  ’s Morgens staat na een goede nachtrust het uitgebreide ontbijtbuffet klaar en terwijl jullie de pistes verkennen wordt het chalet tiptop in orde gemaakt. Wel de lusten, niet de lasten. Dat is nog eens heerlijk genieten van je eigen chalet met familie of vriendengroep.
Chalets met kinderopvang
Voor gezinnen met (kleine) kinderen of families met broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en kleinkinderen – biedt ChaletXL ook uitkomst. Er zijn  enkele catered chalets met kinderopvang in huis. Speciaal opgeleide stafleden spelen met en zorgen voor de kleintjes, terwijl de ouders genieten van het onbezorgd samenzijn met vrienden en familieleden. Wie denkt dat leven in zulke luxe onbetaalbaar is, heeft het mis. Een catered chalet is vaak voordeliger dan een hotel. Daarnaast bespaar je op etentjes, omdat je persoonlijke koks heerlijke diners uit je eigen keuken toveren. Tel daar de gezellige sfeer en de vrijheid van het verblijven in een privéchalet bij op en je skivakantie kan niet meer stuk.
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!