Shadow

MSC Cruises; social media op zee

MSC cruises LiricaEen gezellige dag aan het dekzwembad met vrienden, een romantische avond in het à la carte restaurant of kleintjes die zich vermaken tijdens een van de vele kids activiteiten aan boord; Vanaf nu kunnen reizigers van MSC Cruises al hun bijzondere on board momenten delen met vrienden en familie. De Mediterrane cruiserederij lanceert een My Moments tool en een wereldwijd Instagram profiel om cruise ervaringen van reizigers een social touch te geven. 
My Moments
Via de My Moments tool kunnen reizigers hun eigen fotoalbum aan boord creëren en direct delen met de rest van de hele wereld. MSC Cruises is geïnspireerd door de Mediterrane energie en het geloof dat juist de bijzondere momenten in het leven tellen. Doordat reizigers hun ervaringen kunnen delen, ontstaat er een nieuwe, persoonlijke reiservaring aan boord. Foto’s worden gemakkelijk geüpload en vervolgens gedeeld via Facebook, Twitter en Google+. De My Moments tool is verkrijgbaar op de website van MSC Cruises in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.
MSC Instagram 
Op zaterdag 23 maart werd het nieuwste schip van MSC Cruises, MSC Preziosa, gedoopt in Genua. Dit was tevens het startschot voor de lancering van het wereldwijde Instagram profiel van de cruiserederij, waarmee reizigers gestimuleerd worden om hun gedenkwaardige momenten aan boord te delen via de bekende social media kanalen. Voor MSC Cruises is Instagram een goede manier om meer reizigers aan zich te binden door middel van het delen van foto’s, het uitschrijven van wedstrijden of het bekend maken van bijzonder nieuws over de vloot, de bestemmingen en de Mediterrane manier van leven. Om de speciale momenten te delen is er de hashtag #moments geïntroduceerd, en is MSC Cruises te vinden op Instagram met username @msccruisesofficial.
Bekijk cruiseaanbiedingen van MSC Cruises op Decruisegids.nl
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!