Shadow

MSC Cruises breidt samenwerking met LEGO uit

legoenmscMSC Cruises en The LEGO Group slaan de handen ineen om gezinnen met kinderen nog meer te laten genieten op zee. Vanaf november kunnen creatieve kids aan boord van het luxe schip MSC Armonia bouwen met LEGO® in speciaal ontwikkelde speelruimtes. MSC Armonia wordt momenteel grondig gerenoveerd en LEGO levert een brede selectie van het wereldberoemde speelgoed voor leuke uitdagingen, spelletjes en themaevenementen tijdens de cruise. Op alle twaalf schepen in de MSC vloot is al LEGO aan boord, maar de uitbreiding van de samenwerking staat garant voor een nog mooiere speelervaring voor kinderen van alle leeftijden. Twee nieuwe schepen die in 2017 in de vaart worden genomen krijgen ook LEGO playrooms Nog leuker voor gezinnen
Op woensdag 19 november kiest MSC Armonia weer het ruime sop. Haar renovatie is onderdeel van het Renaissance Programma van MSC Cruises, waarmee €200 miljoen gemoeid is. De vier schepen uit de Lirica klasse, waartoe ook MSC Armonia behoort, worden met 24 meter verlengd en onder andere het entertainmentaanbod wordt aangepakt. Om cruises voor gezinnen nog leuker te maken, komen er op deze schepen kinderclubs voor vijf verschillende leeftijdsgroepen en speciale LEGO speelruimtes, waar de bouwstenen op verschillende manieren centraal staan. Voor kinderen tot drie jaar is er DUPLO®, het klassieke LEGO staat klaar voor de wat oudere kids, net als de verticale speelmuur. Verder worden er thema-bouwwedstrijden georganiseerd, vindt op elke cruise een LEGO EXPERIENCE DAY plaats en kan kennis gemaakt worden met de twee meter grote LEGO mascotte Sailer Walkabout.

Magische LEGO herinneringen

MSC Cruises CEO Gianni Onorato is enthousiast over de samenwerking met partner LEGO: “Door samen te werken met topmerken als LEGO wil MSC Cruises de aan boord ervaring verder optimaliseren. The LEGO Group en MSC Cruises zijn beide familiebedrijven met een sterk imago en wereldwijde bekendheid, waardoor we uitstekend matchen. Miljoenen mensen zijn opgegroeid met LEGO en door het aan boord interactief beschikbaar te stellen hopen we cruisende kinderen net zulke magische herinneringen mee te geven als de generaties voor hen. We zijn ontzettend trots dat The LEGO Group bijdraagt aan het cruiseconcept van MSC en ik ben ervan overtuigd dat onze jongere gasten volop gaan genieten van deze nieuwe aanwinst.”

Meer over cruises, cruisen met kinderen en cruisetips op decruisegids.nl

 

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *