Shadow

Met MSC Armonia cruisen naar Cuba

De toevoeging van Miami aan de huidige vaarroute van MSC is niet alleen een aantrekkelijke bestemming maar biedt ook betere aanvliegmogelijkheden voor internationale passagiers. Tijdens de cruise is er een unieke overnachting op Cuba om volop te genieten van deze prachtige bestemming.

Miami©MSC cruises

Vertrek vanaf Miami is vanaf 10 december 2018, zo maakte MSC Cruises bekend. Naast de uitgebreide vaarroute en meer mogelijkheden om de inschepingshaven te bereiken wordt MSC Cruises de enige rederij die een 7-nachten route aanbiedt inclusief een overnight in Havana.
Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Miami staat internationaal bekend als ‘cruisehoofdstad van de wereld’ en de belangrijkste inschepingshaven. De haven ontwikkelt zich met de bouw van moderne terminal faciliteiten, fantastische accommodatie en buitengewone infrastructuur voor zowel passagiers als goederen. Miami zelf is al een spannende bestemming, met een prachtige skyline, bruisende cultuur, kunst, lekker eten, entertainment en meer. “

Makkelijk voor Europeanen

“Miami heeft ook een groter aanbod aan in- en uitgaande reismogelijkheden binnen de US of internationaal”, aldus Onorato. Met Miami als thuishaven hebben de Europeanen en internationale gasten  ook de kans om gemakkelijk een pre- of post-verblijf zoals een campertrip aan hun cruisevakantie toe te voegen vanaf New York, Orlando en andere steden in de United States.

Route MSC Armonia

De vaarroute, die enige een overnight in Havana heeft, biedt ook het beste van Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico. De nieuwe 7 nachten route van de MSC Armonia ziet er als volgt uit: inschepen op maandag in Miami, de daarop volgende havens zijn Montego Bay (Jamaica), George Town (Kaaimaneilanden), Cozumel (Mexico) en tot slot de Cubaanse Hoofdstad Havana op zaterdag en zondag. In Cuba is er een uitgebreid aanbod excursies rijk aan cultuur en historie. Daarna terug naar Miami.

De cruise met MSC Armonia is nu al te boeken!

De bezoeken aan Cuba voldoen aan de voorschriften van het Amerikaanse ministerie van Financiën die reisaanbieders toestaat goedgekeurde staatsburgers van de Verenigde Staten naar Cuba te vervoeren om deel te nemen aan activiteiten zoals gedefinieerd door het Office of Foreign Assets Control. Als zodanig bieden alle afvaarten naar Cuba vanuit de Verenigde Staten excursies aan wal die voldoen aan de vereiste voor educatieve uitwisselingsactiviteiten tussen mensen, zoals uiteengezet in de Amerikaanse regelgeving.

Meer cruisenieuws en cruisetips op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!