Shadow

Cruises met MSC Grandiosa nu al te boeken

Het nieuwste schip van MSC Cruises komt pas op 16 november 2019 in de vaart, maar het is nu al mogelijk cruises op de MSC Grandiosa te boeken.

MSC Meraviglia-klasse © MSC Cruises
MSC Meraviglia-klasse © MSC Cruises

De MSC Grandiosa is het eerste schip uit de Meraviglia-Plus klasse. In eerste instantie gaat het schip varen in de Westelijke Middellandse Zee. Het vaart, net als de MSC Meraviglia nu doet, een rondje langs Genua, Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona en Marseille.

De MSC Grandiosa is ontworpen voor alle seizoenen en kan de meeste internationale havens van de wereld bezoeken. Met 181.000 brutoregisterton en een capaciteit voor 6.334 passagiers wordt dit nieuwe mega-schip de grootste in de vloot van MSC Cruises tot nu toe. De inaugurele cruise van de MSC Grandiosa start op 16 november 2019. MSC Voyagers Club-leden kunnen nu al een cruise op de MSC Grandiosa boeken. Andere belangstellenden kunnen vanaf 19 maart 2018 boeken.

De Galleria Meraviglia op de MSC Meraviglia. Ook de MSC Grandiosa krijgt zo'n gallerij © Reisprofs.nl
De Galleria Meraviglia op de MSC Meraviglia © Reisprofs.nl

Net als de MSC Meraviglia krijgt de Grandiosa een centrale promenade met winkels, specialiteitenrestaurants en rustige plekken om te ontspannen. Ook deze promenade krijgt een 80 meter lange lichtkoepel van led-verlichting die we van de Meraviglia kennen. De MSC Grandiosa biedt een uitgebreide keuze van 12 binnen- en buitenlocaties met een verleidelijk aanbod aan buffetrestaurants tot specialiteitenrestaurants om te dineren. Op de promenade zal een exclusief restaurant voor de MSC Aurea gasten worden geïntroduceerd.

Entertainment voor volwassenen en kinderen op de MSC Grandiosa

De Grandiosa biedt passagiers ook gloednieuw entertainment bovenop het reeds bestaande en bekroonde entertainment wat families kennen van MSC Cruises. Het DOREMI Lab biedt elke dag verschillende thema’s aan. En in de DOREMI Studio Lounge kunnen kinderen zich vermaken met muziek. Zo kunnen ze onder meer figureren in hun eigen video. Verder heeft Cirque du Soleil, dat al jarenlang samenwerkingspartner van MSC Cruises is, twee nieuwe shows exclusief voor dit schip gecreëerd. In totaal voeren de artiesten van Cirque du Soleil acht verschillende shows op.

Wie lekker luxe wil cruisen, boekt op de MSC Grandioasa de MSC Yacht Club. Dit besloten ‘schip-in-het-schip’ biedt luxe accommodatie en exclusieve services aan, maar ook een reeks van fantastische privéfaciliteiten. Zoals de elegante Top Sail Lounge, een panoramische lounge met spectaculaire uitzichten, een volledig toegewijd restaurant, privébutler en de One Pool Deck, met privézwembad, bubbelbad, zonnedek en bar.

Bij het boeken van de MSC Grandiosa, ontvangen MSC Voyagers Club-leden een extra korting van 5% bovenop de huidige 5% loyaliteitskorting en profiteren zij van de eerste keuze uit de best beschikbare hutten. Vanaf 19 maart profiteren alle gasten tot 4 september van 5% vroegboekkorting. Boeken kan bij onder meer Stip Reizen en CruiseReizen.nl.

5/5 - (1 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!