Shadow

Eerste staal gesneden voor Seven Seas Splendor

De bouw van Seven Seas Splendor, het schip dat de standaard van all-inclusive luxe naar een hoger niveau zal tillen, is officieel begonnen op 15 maart 2018. De directie van verschillende betrokken partijen drukten gezamenlijk op de knop om ceremonieel de snijbrander te ontsteken in Fincantieri Ancona, die de eerste stalen plaat zal vormgeven van de Seven Seas Splendor.

Het eerste staal is gesneden©PRSevenSeas

Het nieuwe schip, dat ruimte biedt aan 750 gasten, wordt in de lente van 2020 toegevoegd aan de Regent vloot. Bij de ceremonie aanwezig waren Regent Seven Seas Cruises’ President en Chief Executive Officer Jason Montague, Norwegian Cruise Line Holdings’ Executive Vice President van Vessel Operations Robin Lindsay, Regent’s Senior Vice President van Hotel Operations Franco Semeraro en Fincantieri’s Shipyard Director Giovanni Stecconi.

“Dit is een ontzettend mooi moment voor ons en we zijn heel blij om samen te werken met de bekwame ingenieurs van Fincantieri Shipyard voor de bouw van ons nieuwste schip dat opnieuw de luxestandaard zal verhogen binnen de industrie,” aldus Jason Montague. “Regent staat garant voor 25 jaar aanbieden van de mooiste bestemmingen met een persoonlijke service, aan boord van elegante en sfeervolle schepen. Met het snijden van het eerste staal voor de Seven Seas Splendor in Ancona, is de bouw nu officieel begonnen. ”

Cruises voor het inaugurele seizoen van het all-suite, all-balcony schip zullen dit voorjaar in de verkoop gaan. Boek een cruise van Regent Seven Seas bij Cruisewinkel en CruiseReizen.nl

De Seven Seas Splendor gaat deel uitmaken van Regent’s meest luxueuze vloot ter wereld, bestaande uit de Seven Seas Explorer, Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner en Seven Seas Navigator.

Meer cruisenieuws en cruisetips lees je op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!