Shadow

Met korting naar de grootste reismarkt voor Canada en de USA in Zeist

hotelfigiVolgend jaar op vakantie naar de USA of Canada? Bezoek dan de speciale reismarkt USACANADA.NU,  op 31 oktober en 1 november a.s. in Zeist. Na het grote succes van vorig jaar vindt ook dit jaar de reismarkt weer plaats in Hotel Figi Zeist. Op deze grootste gespecialiseerde reismarkt voor Noord-Amerika staan ruim vijfenveertig reisspecialisten klaar die je informeren over de uitgebreide reismogelijkheden in deze twee landen.Behalve touroperators, luchtvaartmaatschappijen en organisatoren van (avontuurlijke) reizen en natuurreizen, zijn ook auto-, camper- en motorverhuurders als standhouder aanwezig.

Films en presentaties

“Om alvast in de stemming te komen voor een onvergetelijke reis hebben we de sfeer en uitstraling van Noord-Amerika naar hotel Figi gebracht”, aldus beursorganisator Karin Gomes van USACANADA NU. “Neem bijvoorbeeld een kijkje in de twee verschillende campers die voor het hotel staan. Daarnaast worden informatieve films vertoond over verschillende bestemmingen in Noord-Amerika. Ook houden diverse reisorganisaties presentaties over onder andere Alaska, Portland, Oregon, Florida, Canada en de ‘native Americans’. Kinderen kunnen met korting gebruik maken van de matinee voorstellingen in de naast gelegen bioscoop.”

Openingstijden en entree

De reismarkt is geopend op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november a.s. van 10:00 uur tot 18:00 uur. De entreeprijs is 10 euro.  De toegang voor kinderen is gratis.

Korting

Speciaal voor de lezers van Reisprofs is er een kortingscode waarmee je maar liefst € 3 per persoon korting krijgt op de entreeprijs. Ga naar www.usacanada.nu en vul de actiecode Reisprofvoordeel in!

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *