Shadow

Malediven populairste droombestemming huwelijksreis

huwelijksreis-bestemmingenVolgens een wereldwijde peiling onder 15.000 klanten van hotelboekingswebsite Agoda zijn de Malediven de onbetwiste droombestemming voor een huwelijksreis.

Het wereldwijde online onderzoek is gehouden in januari en februari onder ruim 15.000 klanten van de site. Klanten konden uit een selectie van twintig bestemmingen hun favoriete plek voor een huwelijksreis kiezen. Maar liefst één op de vijf reizigers koos de eilandengroep de Malediven.

Parijs, Bali en de Griekse eilanden

De nummer twee verschilde van continent tot continent. Aziatische reizigers verkozen de Franse hoofdstad Parijs tot hun op één na favoriete bestemming voor een huwelijksreis, Europeanen zetten liever koers naar het Indonesische eiland Bali, terwijl Amerikanen kozen voor de Griekse eilanden.

Europeanen zijn geneigd om een verre bestemming te kiezen voor hun huwelijksreis: 89 procent van de deelnemers koos een bestemming op een ander continent. Na de Malediven en Bali kozen de Europeanen achtereenvolgens voor het Caribisch gebied, Tahiti, Hawaii, Nieuw-Zeeland, Rio de Janeiro, Australie, het Thaise Phuket en de Griekse eilanden.

Sharing is caring!