Shadow

Luxe vakantiepark Landal Kaatsheuvel nu boekbaar

De bouw van het nieuwe vakantiepark Landal Kaatsheuvel vordert gestaag. Landal Kaatsheuvel gaat in oktober 2019 open, maar je kunt nu al een verblijf in de luxe vakantiewoningen boeken.

Luxe vakantiewoningen opLandal Kaatsheuvel © Landal Green Parks
Luxe vakantiewoningen opLandal Kaatsheuvel © Landal Green Parks

Landal Kaatsheuvel ligt aan de rand van de schitterende natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, in de nabijheid van attracties als de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen en de gezelligheid van steden als Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Bekijk de prijzen en beschikbaarheid van Landal Kaatsheuvel.

Landal Kaatsheuvel grenst aan het dorp Kaatsheuvel en ligt op ca. 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. Het vakantiepark krijgt 104 recreatiewoningen voor 4-, 6-, 8-, 10- en 12-personen, waaronder ook speciale kinderbungalows. De centrale voorzieningen bestaan uit onder meer een binnenzwembad, receptie, minishop, fietsverhuur en speelfaciliteiten.
De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks.

Landal Kaatsheuvel vierde Landal-park in Brabant

“Landal Kaatsheuvel is het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant, een unieke regio, die onze gasten veel te bieden heeft. Prachtige natuur naast de deur, bijzondere attracties in de nabijheid en mooie steden vlak in de buurt. Dat maakt het park bij uitstek geschikt voor gezinnen en families,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Behalve Landal Kaatsheuvel heeft Landal ook de parken De Vers, Duc de Brabant en Het Vennenbos in Noord-Brabant. Landal GreenParks bouwt momenteel ook het bungalowpark Landal Berger Duinen. Dat verrijst tussen Schoorl en Bergen in Noord-Holland.

5/5 - (1 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!