Shadow

Nieuw Landal vakantiepark aan zee: Landal Berger Duinen

Landal GreenParks krijgt er een vakantiepark bij. In de Noord-Hollandse duinstreek tussen de dorpen Bergen en Schoorl worden 72 luxe recreatie-woningen ontwikkeld, waarvan Landal de exclusieve verhuur en het beheer gaat verzorgen. Het nieuwe Landal vakantiepark gaat Landal Berger Duinen heten en gaat naar verwachting in de zomer van 2020 open.

Artist impression van een bungalow op Landal Berger Duinen. © Landal GreenParks
Artist impression van een bungalow op Landal Berger Duinen. © Landal GreenParks

Landal Berger Duinen wordt een uniek vakantiepark. De in totaal 72 luxe recreatiewoningen passen qua architectuur uitstekend in deze mooie omgeving. De vakantiewoningen zijn voor 4-, 6- en 8-personen. Naast de comfort-woningen hebben een aantal typen een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (incl. buitenhaard) en een rieten dak.

Het park wordt ontwikkeld op een voormalig campingterrein. Er komt een receptiegebouw met een kleine minimarkt en fietsverhuur. Voor verdere faciliteiten kunnen gasten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen.

Landal Berger Duinen: aantrekkelijke omgeving

Landal Berger Duinen vormt een uitstekend startpunt voor wandelingen door de Schoorlse Duinen en het strand. Het duingebied is bovendien opgenomen in het uitgestrekte fietsroutenetwerk van de Brede Duinenroute. Daardoor kun je ook op de fiets veel bezienswaardigheden ontdekken. Denk aan het kunstenaarsdorp Bergen, de mondaine badplaats Bergen aan Zee en het gezellige centrum van Schoorl. Ook voor dagtrips naar historische plaatsen Alkmaar, Hoorn of zelfs Amsterdam is Landal Berger Duinen ideaal gelegen.

Geen zin om te wachten totdat Landal Berger Duinen open gaat? Boek dan een aanbieding bij een van de andere Landal-parken in binnen- en buitenland.

De ontwikkeling van Landal Berger Duinen past in de groeiambitie van Landal. “We willen onze aanwezigheid vooral versterken in bestaande markten met Nederland als belangrijke basis”, aldus aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks. “Twee maanden terug kondigden we het nieuwe park Landal De Vlinderhoeve bij het Gelderse Lochem aan, Landal Kaatsheuvel opent dit najaar en we kijken uit naar de opening van Landal Berger Duinen.”

Het park wordt ontwikkeld op een voormalig campingterrein.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!