Shadow

Landal Strand Resort Ouddorp Duin open

Op het populaire Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee heeft afgelopen weekend de feestelijke opening plaats gevonden van het nieuwe Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Dat gebeurde op het plein bij de centrale voorzieningen, met film, muziek en eetkraampjes. Eigenaren van de 60 woningen konden ‘proefslapen’ in hun woning; vanaf 1 juli a.s. worden de eerste gasten ontvangen.

Landal Strand Resort Ouddorp duin

Vanaf de opening zijn ook de receptie, een supermarkt en de indoorspeelplaats beschikbaar voor de eerste gasten. Na de zomer worden nog eens ca. 50 accommodaties opgeleverd. Het overdekte zwembad met peuterbad en restaurant komen in 2017 beschikbaar. Het park, waarvoor in september jl. de eerste paal werd geslagen, ligt op een prachtige locatie in de duinen, ca. 50 meter van het strand.

Nieuw duingebied op oude landbouwgrond

“Deze nieuwe locatie is met veel oog voor het landschap tot stand gekomen. Zo hebben we op de voormalige landbouwgronden een nieuw duingebied tot stand gebracht. In dit nieuwe duinlandschap zijn op natuurlijke wijze woningen en voorzieningen gesitueerd.”, aldus ontwikkelaar Klaas Bruins Slot.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin: genieten van natuur aan de kust

“Met dit nieuwe vakantiepark in de duinen speelt Landal in op de vraag van onze gasten om te genieten van de natuur aan de kust. Natuur en recreatie gaan hier goed samen. Met Natuurmonumenten zullen we hier daarom samenwerken om onze gasten de mogelijkheid te bieden om het natuurgebied te laten ervaren. Er is nu al veel belangstelling voor deze nieuwe strandbestemming in een van Nederlands beste familiebadplaatsen, waar voor onze gasten veel te beleven is,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Vanuit het park zijn er vele activiteiten mogelijk zoals watersport-, fiets- en wandelen. Op het strand aan zee in de duinen, aan het Grevelingenmeer en in Nationaal Park Oosterschelde. Verder vormt het park een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan leuke steden als Brielle, Hellevoetsluis en Zierikzee. Bekijk alle Landal-vakantieparken in Zeeland en vergelijk ze met de aanbiedingen van Center Parcs.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!