Shadow

Kerst op Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof©PRkasteelkeukenhof

Kasteel Keukenhof wordt in de maand december geheel in kerstsfeer gebracht. Met prachtig gedekte tafels en rijk gedecoreerde kerstbomen kunnen bezoekers ervaren hoe de adel kerst vierde. Kasteel Keukenhof oogt als een echt bewoond huis. Het is net alsof de adellijke familie buiten een winterse wandeling maakt en de bezoeker stiekem een kijkje in het kasteel mag nemen.

Een aantal studenten van het Wellant College heeft de mogelijkheid gekregen het kasteel te decoreren. Buiten is het genieten van live kerstmuziek en vuurkorven. Het kasteel staat vanaf 13 december tot en met 7 januari in het teken van kerst.

Herdertjestocht

Aan de vooravond van kerst wordt door de Raad van Kerken in Lisse op het landgoed van Kasteel Keukenhof de traditionele Herdertjestocht georganiseerd. Samen met familie, buren en kennissen kun je op 16 december mee op deze laagdrempelige, leerzame, levendige en spannende reis van Nazareth naar Bethlehem!

Oudejaarswandeling

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe wandelroutes over Landgoed Keukenhof. Ter promotie van de nieuwe wandelroutes organiseert Kasteel Keukenhof op 31 december een oudejaarswandeling over het landgoed. Sluit de wandeling af met een kop warme chocolademelk. Keukenhof biedt een heerlijke oliebol aan.

Agenda: Kerst op Kasteel Keukenhof

  • Woensdag 13 december: Kerststukjes maken tussen 13.00 en 16.00 uur.
  • Op zaterdag 16 en zondag 17 december: Bezichtiging  zonder rondleiding”Kerst op Kasteel Keukenhof”. Het kasteel is geopend van 11.00-17.00 uur. In de verschillende ruimtes vertellen gidsen meer over het kasteel. Entree en parkeren zijn gratis.
  • Zaterdag 16 december: Herdertjestocht van 17.30 tot 20.00 uur. Deelname gratis. Parkeren € 3,50.
  • Woensdag 20 december: Kerstman in Kasteel Keukenhof van 13.00 tot 16.00 uur. Kinderen zijn welkom. Entree is gratis. Aanmelden via www.kasteelkeukenhof.nl (agenda item).
  • Zondag 31 december: Oudejaarswandeling tussen 11.00 en 17.00 uur. Individuele wandeling met oliebol traktatie in Hofboerderij.
  • Alle weekenddagen in de decembermaand High Tea in Hofboerderij 11.00 -14.00 uur.

Sharing is caring!