Shadow

Jublileumjaar Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Camperplaats Familie FonteynHet woord is aan de bezoekers op de ‘gouden’ Kampeer en Caravan Jaarbeurs die van 8 tot en met 12 oktober gehouden wordt in Utrecht.  Overal op deze feestelijke 50ste editie voelen, zien en beleven de liefhebbers hoe heerlijk het is om er met camper, caravan of vouwwagen op uit te trekken. Meer dan ooit zijn bij de voorbereidingen van de beurs de wensen van de kampeerliefhebbers als uitgangspunt genomen. Zij kunnen deskundigen het hemd van het lijf vragen en deelnemen aan leerzame clinics.

Hip en verantwoord

Het brede en gevarieerde kampeer- en caravanaanbod wordt overzichtelijk onder één dak bijeengebracht. Nagenoeg alle prominente aanbieders zijn aanwezig, ook partijen die nieuw of opnieuw deelnemen. De beurs is de grootste showroom van de Benelux en omvat de nieuwste caravans, kampeerauto’s, vouwwagens, (voor)tenten en moderne accessoires, om niet alleen hip maar ook verantwoord op vakantie te kunnen gaan. Bovendien wordt een compleet overzicht voorgeschoteld aan productinnovaties, een grote variëteit aan voortenten, onderdelen en aantrekkelijke toeristische bestemmingen, zoals interessante stedentrips.

Bella Italia

Direct bij de centrale toegang tot de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in hal 9 worden de bezoekers ondergedompeld in de sfeer van Italië, een van de meest populaire bestemmingen van Nederlanders. De entree ademt één en al ‘Bella Italia’, met de typerende Vespa’s en fonteinen, wordt omzoomd door cipressen en omvat een plaza waar even kan worden genoten van een originele gelati, een espresso, pasta of pizza of van een Italiaanse traktatie bij rondlopende proeverijen.

Kampeer Theater

Het genieten van het aanbod op de zes beursvloeren gaat hand in hand met de mogelijkheden om deel te nemen aan clinics en presentaties. Met al hun vragen kunnen de bezoekers  terecht in het Kampeer Theater, een van de primeurs op de beurs. De beursorganisatie inventariseerde de thema’s die kampeerders vooral interesseren. Opvallend was de behoefte aan informatie over onder andere het meenemen van huisdieren op vakantie, winterkamperen, kamperen met kinderen, fotografie, e-bikes, golfen, wellness, onbekende bestemmingen, time sharing en financiering. Het publiek kan in gesprek met deskundigen die interactieve presentaties verzorgen. Voor het Theater zijn tevens enkele activiteiten in voorbereiding als korte tijdreis door een eeuw kamperen en een vooruitblik op de komende honderd jaar.

 

Sharing is caring!