Expedia zoekt betaalde reisblogger

Geplaatst door Redactie op 19 juni 2014 om 14:37 in de categorie Algemeen nieuws

dommelVoor een nieuwe campagne zoekt Expedia een ‘Expedia Pioneer’. Dit is een reisliefhebber die een jaar lang in eigen land rondreist om Nederland te ‘ontdekken’ en daarvan verslag doet via blogs en social media. De Expedia Pioneer kan vanaf augustus 2014 tot augustus 2015 fulltime aan de slag tegen een bruto vergoeding van ongeveer 7500 euro per maand. Expedia gaat in zes verschillende landen op zoek naar een Pioneer.

Wat houdt de baan in?

De geselecteerde kandidaat reist een jaar lang door Nederland om de bekende en minder bekende tradities, evenementen en de rijke geschiedenis van ons land te ontdekken. De Expedia Pioneer reist door Nederland in samenwerking met het team en de community van het nieuwe blogplatform van Expedia.nl. Het is de bedoeling dat hij of zij zijn ervaringen zal delen via blogposts, foto’s en video’s op de sociale kanalen van het nieuwe platform. Er staat een bruto vergoeding tegenover van 90.000 euro per jaar. De reisblogger moet van dat bedrag ook zijn reis- en verblijfkosten en tickets betalen. Het gaat om een fulltime functie, waarbij de kandidaat 25 vakantiedagen krijgt.

Hoe deelnemen?

De selectieprocedure bestaat uit drie fases. In de eerste fase die op 27 juni afloopt, kunnen geïnteresseerden een sollicitatieformulier invullen en een video insturen van maximaal 90 seconden. In deze video moet de kandidaat zichzelf voorstellen en zijn passie voor reizen laten zien. Uit alle inzendingen zullen tien mensen worden gekozen voor een online sollicitatie. Na het afronden hiervan zullen twee kandidaten worden uitgenodigd voor een bootcamp. Deze wordt voor alle kandidaten uit de 6 landen op 4 augustus in Londen gehouden en duurt een week. In deze laatste fase worden de uiteindelijke Expedia Pioneers geselecteerd.

Sharing is caring!

Comments are closed.