Shadow

James Blunt opent winterseizoen met ‘Top of the Mountain Opening’ concert

James Blunt opent winterseizoen 2014 2015 IschglOp zaterdag 29 november opent de Britse singer-songwriter James Blunt het winterseizoen 2014-2015 in Ischgl (Tirol) met het legendarische Top of the Mountain Opening Concert. Tijdens het concert brengt de Britse zanger en mix van oude hits en nummers van zijn laatste album ‘Moon landing’ ten gehore. Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas.

In 2002 kreeg Blunt een platencontract. In 2004 verscheen zijn debuut en multi-platina album ’Back to Bedlam’, met daarop de hit notering ‘You’re Beautiful’.

Twee dagen eerder, op donderdag 27 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes en kunnen wintersporters gebruik maken van de nieuwe  ‘World Record’-lift 3-S Pardatschgratbahn A2’.

Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het legendarische Top of the Mountain concert waar wereldsterren de bühne betreden. Tijdens de kick-off van het winterseizoen presenteert Blunt naast zijn wereldberoemde ballads ‘You’re Beautiful’ en ‘Carry me Home’, ook zijn nieuwste hits ‘Postcard’ en ‘Bonfire Heart’. Het concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort. Een geldige skipas geeft gratis toegang. Een dagpas voor zaterdag 29 november kost € 60,-. In combinatie met een tweedaagse skipas, betalen gasten € 88,- per persoon.

 Dé hotspot van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met het optreden krijgt James Bunt een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Robbie Williams, Elton John, Rihanna, Lionel Richie, Pink!, Bon Jovi en Katy Perry op het podium.

World Record-lift

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Met de bouw van een nieuwe lift heeft de populaire wintersportregio een wereldrecord in handen: de nieuwe ‘3-s Pardatschgratbahn A2’ heeft namelijk met 1.251 m hoogte, het grootste hoogteverschil van elke drie-kabel gondellift. De 28-persoons windstabiele cabines vervoeren per uur 2.800 wintersport fans naar een hoogte van 2.616 meter. De kabelbaan vervangt de huidige vierpersoonsgondels uit 1990.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!