Shadow

Jachthoornblazers vieren jubileum in NP De Hoge Veluwe

jachthoornOp 15 juni vieren de Jachthoornblazers De Overlopers van de Woeste Hoeve hun 40-jarig jubileum in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Op deze bijzondere dag presenteren de blazers hun nieuwe cd met daarop een samenspel met de popgroep Normaal.

Meer dan 20 jachthoornblaasgroepen uit binnen en buitenland komen naar het Park om het jubileum te vieren. Traditiegetrouw laat elke groep van zich horen met een kort concert. Een waar spektakel voor de bezoekers van het Park, die dan ook van harte worden uitgenodigd om het feest bij te wonen. De diverse groepen blazers treden op tussen 9.30 en 17.00 uur. Er wordt ook uitleg gegeven over de hoorns en hun gebruik.  De Overlopers hebben voor hun nieuwe cd samengewerkt met zanger Bennie Jolink en gitarist Jan Wilm Tolkamp van de band Normaal. Jolink en Tolkamp zijn dan ook de eregasten op het feest en nemen het eerste exemplaar van de nieuwe cd in ontvangst. Of zij samen met de Jachthoornblazers gaan spelen en zingen blijft een verrassing. De cd-presentatie vind rond 15.00 uur plaats op de picknickweide.

Praktische informatie: zondag 15 juni van  9.30 – 17.00 uur op de Picknickweide (centrumgebied).  Prijs: gratis (excl. entree Park).

Boek hier een weekendje Veluwe in een bungalow van Landal GreenParks.

Sharing is caring!