Introductie city guide Eindhoven 2014

Geplaatst door Redactie op 3 februari 2014 om 10:00 in de categorie Algemeen nieuws

EindhovenVVV Eindhoven, onderdeel van citymarketing organisatie Eindhoven365,  introduceert zaterdag 8 februari tussen 11.00 en 14.00 uur de nieuwe city guide aan het Eindhovense publiek. Graffiti artist Emil van der Wijst maakt ter plekke een kunstwerk en er worden 500 guides gratis weggeven. Door het gebruik van veel beelden en een opvallend design is het een bijzondere editie geworden, een collectorsitem.

City guide Eindhoven 2014
Eindhoven is een krachtige, levendige stad. Een stad die veel mogelijk maakt. Een stad die barst van de energie. Van denkkracht, werklust, van plezier. Deze vibe, creativiteit en originele hotspots vind je in de eigenzinnige kleurrijke city guide Eindhoven. Ook vind je hierin toeristische informatie; waar je kunt slapen, eten en drinken, winkelen, wandelen, sporten, cultuur snuiven en meer. De guide is tweetalig, Nederlands en Engels, heeft een IPad-mini formaat en is te koop bij VVV Eindhoven en online voor € 1,50. De guide heeft een waarde van ruim € 20,- door de kortingsbonnen die er dit jaar in zitten.

Geïnspireerd door de frisse vormgeving van de city guide, maakt graffiti artist Emil van der Wijst op zaterdag 8 februari een Eindhovens kunstwerk bij de VVV. Twee met graffiti gesigneerde Eindhoven tasjes worden via Facebook.com/Eindhoven verloot.   Gratis city guide met tas Er worden die middag 500 exemplaren gratis weggegeven aan het winkelend publiek vanuit de VVV aan het Stationsplein. Ter introductie ontvangt iedereen daarbij een leuke Eindhoven tas. Op = op.  Ga voor meer informatie naar www.vvveindhoven.nl

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.